Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2013, 17:32
Wydaje mnie się, że warto rozróżnić mecze wyjazdowe i u siebie dla lepszego obrazu.

1. Najlepsze mecze dom/wyjazd
Z pewnością jeśli chodzi o mecze domowe to Wisła - Lech na takich meczach stadion zapełniany byłby w okolicach 25 tysięcy. Jeżeli zaś chodzi o mecz wyjazdowy to przegrany z Górnikiem 3:2, co prawda na własne życzenie lecz bez wątpienia był to najlepszy mecz wyjazdowy Wisły w tym sezonie i przyznam, miałem nadzieje, że to da kopa i będzie lepiej. Stało się jednak inaczej.

2. Najgorsze mecze dom/wyjazd.
Z domowych potyczek to na inaguracje z Górnikiem, który niejako potwierdzał przedsezonowe zapowiedzi. Z wyjazdowych to niestety, ale z outsiderem ligi czyli Podbeskidziem na wyjeździe.

3. Największy piłkarski plus.
Nie będę ukrywał, że Guerrier. Przyznam, że byłem sceptyczny ze sprowadzeniem go.
Jednak ograniczanie sie tylko do jednego piłkarza byłoby błedem. Tak więc oprócz Donalda wymienię:
1. Miśkiewicza grającego coraz lepiej i oby tą dyspozycję utrzymał, chociaż z początku sezonu bałem się, że trafił nam się kolejny Pawełek.
2. Bunoze po tej katastrofie, którą u nas grał teraz zaczął spełniać oczekiwania. Pytanie tylko czy nie dlatego, że kontrakt dobiega końca.
3. Gargułe zaczął grać tak jak powinian 4 lata temu, ale problem podobny jak wyżej.
4. Głowacki, który przeżywa 2 młodość
5. Chrapek - największy pozytyw w tej rundzie.
6. Stjepanović - może niezbyt widoczny, ale facet od czarnej roboty. Kiedy jego brakowało w składzie gra w pomocy się nie kleiła.

4. Największy minus.
Małecki - w tej rundzie był po prostu słaby, a skoro przegrywał rywalizację z równie słabym Boguskim to coś oznacza.
Boguski - jego czas w Wiślę powinien się skończyć po tej rundzie. Dostawał tyle szans od Smudy, a jednak żadnego progresu u tego zawodnika nie zauważyłem.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 18.12.2013 o godz. 17:34.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując