Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2013, 13:14
1. Najlepszy mecz: Wisła - Lech 2:0
2. Najgorszy mecz: Podbeskidzie - Wisła 0:0 (matko, to była prawdziwa tragedia).

3. Największy plus: Chrapek (olbrzymi krok do przodu - inteligentna gra,którą nadrabia braki szybkościowe, waleczność, zaangażowanie), Guerrier (takich obcokrajowców potrzebujemy - waleczny, nie odpuszcza i zawsze stara się COŚ zrobić, szybki, może trochę brakuje mu boiskowej inteligencji i opanowania, ale to może nadrobić). No duet Brożek i Głowacki, ale to jasne jak słońce.
4. Największy minus: Małecki (niestety, ale coś zupełnie tutaj nie funkcjonuje - chyba psychika), Sarki (po wiośnie można było obiecywać sobie więcej. Kilka błysków to nie to, czego po nim oczekiwałem).

Kibicowsko - sezon na pewno lepszy, niż przypuszczałem przed jego startem. Kilka razy naprawdę wspaniała zabawa na trybunach (i te magiczne ciarki), kilka świetnych opraw. Jednak pozostaje nie smak po meczu z Legią - mimo starań i pomysłowej oprawy niektórzy przyszli tylko po to, żeby zobaczyć Koseckiego, a później zapomnieli drogi na R22. Nie muszą być zawsze, ale jeśli mają wielkie wymagania, to niech wspierają swój klub.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując