Chyba miejsca w tabeli w którym jesteśmy teraz nie spodziewał się nikt... Jesteśmy ponad stan i w głownej mierze zawdzięczamy to temu że nie daliśmy się pokonać na R22. Smuda musi wpłynąć jakoś na zawodników żeby to "coś" co mają na Reymonta było w nich także w meczach na wyjździe. Dysponujemy chyba najbardziej wąska kadrą w lidze (jeśli chodzi o równy poziom zawodników)...
Nie spodziewałem sie że będziemy na podium w tej chwili ale to dobry prognostyk na przyszłość. Jeśli jakieś transfery dojdą do skutku to mam nadzieje że poważnie włączymy się do walki o puchary (choć to tylko pobożne życzenie)
Na pewno jest kilku zawodników którzy zadługują na dużego plusa. Ja wybrałem sobie czterech. Omijam Brożka bo on w dobrej formie odchodził z Wisły i jak się przekonaliśmy w dobrej do nas wrócił
Na plus: Guła, Chrapek, Bunoza i Guerrier.
Co do minusa to mam kandydat jest jeden: Małecki. Chłopak ewidentnie nie może się odnaleźć i nie wiem czy to problem z trenerem czy to może jednak coś siedzi w jego głowie. Jak nic się nie zmieni to juz niedługo pożegnamy Patryka...
Co meczów naj... Zgadzam się z poprzednikiem i najlepszy mecz to był mecz z Lechem u siebie. Najgorszy? Też z Lechem.
Nadzieje? Guerrier i Stolarski.
Deklaracje że walczymy o MP będą teraz nie na miejscu jestem pełen optymizmu przed wiosną. Oby transfery były...