Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2013, 11:16
W sumie jest przyzwolenie z moralnego punktu widzenia na ustawianie meczów bo jak taka szmata jak Wdowczyk wraca na stołek trenerski i jest szanowany jako wielki pan trener to o czym my mówimy. To samo z Reissem czy innymi piłkarzami, mieli zarzuty, ustawiali mecze a są traktowani nadal jak gwiazdy, do ligi+ są zapraszani itp. Przecież to jest śmieszne.
A jeśli chodzi o robienie kasy to pokażcie mi bardziej bezpieczny sposób na dorobienie się nieuczciwe. Poustawiasz mecze, najwyżej jak cię złapią to wylecisz ze stołka trenerskiego na jakiś czas (później sobie wrócisz), jak jesteś piłkarzem to w najgorszym wypadku wywalą cię z klubu ale jak nie ten klub to inny cię przygarnie, a jak jesteś sędzią to co prawda wyjebią cię na stałe ale co z tego. Sędzią i tak byś nie było do 60 roku życia więc jak się uda poustawiać mecze kilka lat to i tak się jest do przodu...
W 1 lidze co roku kwadratowe jaja z tymi wszystkimi Flotami czy Termalicami i co, stało się coś? Ja nie mówię, że tam jest to wszystko na 100% ustawione ale na pewno te drużyny lecą w chuja w końcówce rozgrywek i jakoś żyją. nikt się nie czepia, w mediach cisza, nie są napiętnowani. A powinni ich z tej ligi wyjebać ze 3 klasy w dół za takie frajerstwo.
Dziwna jest ta nasza piłka
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując