|
Arapaho, tylko trzeba zadać sobie pytanie czy czasem z Macierewicza nie robi się idioty a on się daje wpuszczać w kanał. Dla mnie są dwie opcje. Albo on taki jest specjalnie, albo go podpuszczają a on się daje wciągnąć w tę grę. Obydwa rozwiązania prowadzą do jednego. Wszystko wokół Smoleńska jest rozgrywane tak jak chce tego Tusk. To on i układ rozdaje karty a nie PiS.
Tak jak mówię, ze Smoleńska zrobiono szopkę. Niepotrzebne było to wyskakiwanie z trotylami itp to tylko prowadzi do pogłębiania konfliktu między Polakami i rujnuje reputację PiSu bo skoro co drugi dowód, który miał być kluczowy okazuje się nieprawdą to im dalej w las tym bardziej się ludziom ten Smoleńsk naprzykrza.
Moim zdaniem sprawę powinno się inaczej rozegrać. Nie powinni mówić o zamachu tylko skupić się nie tym co jest widoczne gołym okiem, na tym gdzie nie potrzeba być ekspertem żeby się domyślić, że coś tu jest nie tak i polski rząd się ośmiesza tzn., sprawa z ekshumacją zwłok, nieoddanie wraku i czarnych skrzynek, wyjaśnianie, że śledztwo mogliśmy prowadzić my a nie Rosja. To moim zdaniem jest ważniejsze w tym wszystkim niż stawianie ciągle tezy, że był to zamach i wpadnięcie w taką manię typu trotyl=zamach, ....a to był zamach na 100%, Tusk uśmiechnięty na zdjęciu=100% zamach. To mi właśnie nie gra w tej sprawie. Tak ją zagmatwali, że normalny człowiek ma dość.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|