Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2013, 19:49
Drozdzik ludzie w dużej mierze nie wierzą w zamach przez takich jak ty i Macierewicz. Bo najpierw kłapiecie dziobami na prawo i lewo o zamachu nie mając dowodów, później byle co jest dowodem na zamach (np obecność trotylu czy zdjęcie Tuska uśmiechniętego z Putinem). Zrobiliście z tragedii tych 96 ludzi i ich rodzin cyrk. Jak się na coś nie ma 100% dowodów to się nie mówi bo inaczej każda teza i podstawianie na siłę dowodów to były strzały w kolano. Im więcej tego tym bardziej ludzie mają dojść forsowania tezy o zamachu.
A czy był zamach? Normalny człowiek powie - może był a może nie, nie jestem specjalistą ani Bogiem, nie wiem po prostu - ale ty jak zawsze musisz mieć info pewne na 100% (telefoniczne?) i wszystko wiesz pierwszy, wiesz lepiej.
To, że sprawa śmierdzi to nie oznacza, że był zamach. Równie dobrze mógł być wypadek z winy ruskich i dla zatarcia śladów nie oddają wraku cz czarnych skrzynek. Albo zdarzyła się tragedia i na tej tragedii takie Tuski i Macierewicze na spółkę z Putinem robią wszystkim lemingom z mózgu kupę tzn napuszczają jednych na drugich, płodzą tezy na to, że katastrofa z winy Kaczyńskiego czy pijanego generała albo, że zamach bo trotyl, bo wraku nie chcą oddać itp. Później sprawa już jest prosta, lemingi się kłócą o Smoleńsk a Polska dalej w dupie. Cieszy się Putin, Tusk i jak mniemam Macierewicz z Kaczyńskim.
A co do trotylu to nie jestem w temacie ale chyba miały być badania tych próbek (miały potrwać ileś tam miesięcy), które miały wyjaśnić co nie co. I co z tym się dzieje, sprawa ucichła czy jak?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując