|
Żałosny jesteś drozdzik bo ty najpierw sobie wybierasz tezę a później pod nią fakty podstawiasz. Wiadomo, że Legia ma fory w tych komisjach ligi itp ale ty w tych swoich wizjach to odpływasz. Bo raz sobie wymyślasz, że Legia jest skazana na zdobywanie Mistrza bo ma ciągle pomoc od sędziów. później piszesz, że w sumie nie tylko Legia ma fory bo i Lech lubi kupić mecze i tak zdobyć Mistrza.
Później twierdzisz, że jak się Mistrza kupuje to później w Europie się dostaje w....... bo tam już nie pomagają sędziowie. To jak wytłumaczysz to, że 3 lata temu ta Legia, która ma dobre wyniki tylko w polskiej lidze poradziła sobie dobrze w LE - awans do fazy pucharowej (wraz z nami)? Jak wytłumaczysz, że ten Lech ciągnięty przez sędziów w Europie też potrafił pograć i wygrywać z ManC czy Juventusami (czy tam remisować)?
No i do tego Legia pokazała jaka to jest mocna porażką z Podbeskidziem. Czyli w twoim rozumowaniu jeden zły występ przekreśla wszystko. Tylko chwilę później twierdzisz, że nasze porażki z Levadią czy Karabachem to już wyjątek i jakoś nie mówisz, że z nimi przegrywaliśmy bo Mistrza zdobywaliśmy dzięki przekupionym sędziom.
To twoje rozumowanie jest tak zawiłe i przyjebane, że aż oczy szczypią jak się to czyta. Gdyby Legia wygrała 3:0 wszystkie mecze w LE to też byś coś wymyślił żeby tylko wykazać iż są drużyną ciągniętą przez sędziów.
I żeby było jasne. Ja mam w dupie Legię i jej nie bronię. Uważam też, że w jakimś calu są promowani przez sędziów czy te Komisje Ligi ale żeby pod tą tezę podstawiać wszystkie fakty i wmawiać ludziom, że porażka z Podbeskidziem czy wrzód na dupie Leśnodorskiego jest dowodem na to, że Legia jest mocna tylko w lidze bo jej pomagają (swoją drogą w lidze im tak pomagają, tacy mocni a z Podbeskidziem i 5 innymi drużynami już przegrali w tym sezonie) to jest przegięcie bo jakbyś miał honor i był uczciwym człowiekiem to tak samo musiałbyś drogą dedukcji dojść do wniosku, że nasze porażki z Levadią, Karabachem i Valerengą to też był efekt tego, że w lidze nam ktoś musiał pomagać (mocni w lidze a w Europie w.......).
A skoro jesteś kibicem Wisły to na pewno chodzisz na jej mecze. Jeśli tak to po raz kolejny proponuję spotkanie na meczu w celu dogadania się bo tutaj na forum coś ciężko z tym. A jak nie to skończ .......ić w tym i politycznym temacie głupoty bo robisz przypał.
PROPOZYCJA DLA LUDZI DOBREJ WOLI
Jeśli chcecie się dowiedzieć komu bardziej pomagają sędziowie to załóżcie nowy temat i na bieżąco (na bieżąco bo później to się nie da bo pamięć ludzka krótka i byłyby niedomówienia) wypisujcie komu pomogli. Legii, Amice czy Wiśle, na korzyść czy może przeszkadzali tym drużynom. Jak bardzo pomagali itp. I Tak przejedziecie 30 kolejek i raz na całe życie będziecie mieli spokój. Ja też jestem zdania, że Legii jakoś tam pomagają ale żeby podać kilka przykładów to miałbym problem i może w rzeczywistości jest tak, że prawda jest zgoła inna i np często też Legii przeszkadzają albo w takim samym stopniu pomagają nam.
Na pewno w mediach lizą dupę często Legii ale to z faktu, że ci dziennikarze sportowi są z Warszawy (pracują w Wawie) i chcąc nie chcąc kibicują Legii więc niestety mijają się z obiektywnością często.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.12.2013 o godz. 19:40.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|