Jaroo1 napisał(a):

Po co nawet tutaj te swoje głupoty .......isz. To co piszesz jest nielogiczne.
1. Skoro Legia ma z góry zagwarantowanego Mistrza to dlaczego tak rzadko tego Mistrza zdobywa?
2. Jak rzadko zdobywa tego Mistrza to jakim cudem go zdobywają inni, skoro z góry już wiedzą, że ligę ma wygrać Legia i dlatego grają chujnię
Czyli co, cały świat pomaga Legii, wszyscy o tym wiedzą i grają chujowo ale i tak to wszystko przeszkadza Legii w częstszym zdobywaniu Mistrzostwa?
Oczywiście często Warszawka jest faworyzowana tak jak w tym przypadku, tak jak w meczu z nami, tak jak bodajże kiedyś gdy przed meczem Wisła-Legia (?) komisja ligi rozpatrzyła jakąś sytuację wideo i Boguskiego zawiesili na ten mecz itp. Ale ....a, na miłość Boską nie ......., że Legia z automatu ma zagwarantowane MP, że w zdobyciu tytułu wystarczą przekupieni sędziowie bo ośmieszasz tym razem nas, wszystkich kibiców Wisły a tego co pisałeś to .... z ciebie nie kibic Wisełki więc nie wystawiaj nam laurki nie kibicu
|
Nie pyskuj bo się ośmieszasz. Dlatego tak rzadko że nie umieją grać i nawet z pomocą sędziów nie zawsze się udaje. To że legia ma z automatu zagwarantowane mistrzostwo to akurat twoje urojenia. Spowodowane nieumiejętnością czytania, bądź przemożną chęcią przyp.... sie do wszystkiego co napiszę, a że merytorycznie nie potrafisz to wymyślasz sobie jakieś durne tezy i potem z nimi dyskutujesz.
Poza tym chętnych jest więcej, niedawno Lech był tak samo ciągnięty za uszy jak Legia. Bo po dekadzie dominacji Wisły, ktoś wykombinował że nie można wszystkiego zostawiać w nogach i głowach grajków. Pamiętasz jak Lech zdobył mistrzostwo ? Również dlatego Legia wygrywa tak rzadko że chętnych jest więcej.
Oczywiście że jeżeli założyć to co widać ewidentnie, ekscytowanie się ....klasą jest nieporozumieniem/naiwnością/idiotyzmem, ale czy to jest moja wina? Możesz sobie myśleć co chcesz ...
A czy do ustawienia meczu wystarczy przekupny sędzia to się zapytaj kogoś kto grał w piłkę. Więcej, nawet nie potrzebne są karne czy czerwone kartki. Wystarczy że w jedną stronę będzie gwizdał wszystkie spalone, a w drugą żadnego, jak w Zabrzu.
Natomiast bardzo mi przykro ale jeżeli jeszcze masz zamiar decydować kto jest czyim kibicem to znaczy że chyba sie przegrzałeś. Kibic kiedy widzi, że jego drużyna jest kręcona daje temu wyraz, jest bogaty w tym celu wymyślony repertuar, a nie odwraca głowę i zawodzi "nic sie nie stało".
Podyskutuj sobie z tym:
Cytat:
Nie jestem zresztą zadowolony z wielu rzeczy po tym meczu. Zawodnicy Górnika grali tak, jakby czekali na kartki, może nie chcieli grać przeciwko Legii? Przed moim przyjazdem do Krakowa powinno się mi powiedzieć, że Legia musi zdobyć tytuł. Zostałbym w Rumunii. Wszystko jest robione, by to ona zdobyła tytuł. W naszych meczach rywale walczą o życie, doznają kontuzji, otrzymują kartki, a w następnym meczu są zmęczeni.
Wydaje mi się, że sędziowie są przeciwko Wiśle, tak wygląda to z mojej strony. Zwłaszcza w meczach wyjazdowych wygląda to fatalnie. Czuję się bardzo osamotniony w tej sytuacji.
|