Wyświetl pojedynczy post
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2013, 08:44
Niech sobie koledzy z Wawy poczytają mądrych kolegów a nie zgrywają idiotów tutaj:
Z tego co widać tylko na tym forum płacz, że znowu Was skrzywdzili. Jakoś na oficjalnym forum Legii takiego płaczu w Waszym (te 3 osoby) wykonaniu nie ma.

Cytat:
Dla mnie to akurat jest skandal. Na jakiej podstawie anulowali mu tę kartkę? Z tego co czytam na weszlo.com to cała ta Komisja Sędziowska uznała ją za SŁUSZNĄ, a jakieś inne ciało było mądrzejsze i odwiesili kartkę. Z jakiej racji ja się pytam? Po co? Na czyj wniosek? Kto za tym stoi?

Rozumiem anulowanie czerwonej kartki gdy została dana w absolutnie nieprawidłowy sposób: - faulował jeden zawodnik a sędzia ukarał innego; - mega symulka w jakimś starciu kogutów, sędzia widzi upadającego, a dopiero kamera pokazuje, że nie było kontaktu - gdy sędzie daje żółć i potem czerwień myśląc, że wcześniej dał już żółć... itp.

Ale kierwa, po sytuacji "na dwoje babka wróżyła"? Gdy sytuacja jest kontrowersyjna (moim zdaniem był faul, a skoro faul w polu karnym przy wyjściu 1 na 1 to czerwień), a nawet przeważają opinie, że decyzja była słuszna? Gdy najważniejsze ciało sędziowskie PZPN daje werdykt, że decyzja słuszna? Dla mnie skandal i wielka ryfa dla Legii. Niezrozumiały dla mnie precedens.

W tym wypadku sympatycy innych drużyn, którzy będą pisać, że "Liga pod Legię" mają słuszność.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując