Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2013, 00:35
Cytat:
Kto nie daje się dopchać o koryta? Chyba całkowicie zwariowałeś. Do koryta dopycha się w wyborach. Ale jak sie list nie potrafi zarejestrować. Ostatnio szef RN pytał dlaczego PiS nie ma telewizji . Prezentujesz ten sam poziom absurdu.
No jak to kto? Ten twój cały układ, który od 89 roku się kłóci i co wykłócił, że tak powiem? Gówno, nic. Niby się różnią, niby jest opozycja czyli wszystko gra. A tak na prawdę to doją takich lemingów jak ty z kasy, którzy się jeszcze emocjonują wojną PO vs PiS, Jaruzelski jak był wolny tak jest. Przez 25 lat nie rozliczyli się z komuną, przypadek?
Co zrobił PiS przez 2 lata jak mieli władzę żeby dojechać komuchów?
A, że się nie dadzą nowym dostać do koryta. Podajesz przykład KNP bo chyba tylko taki istnieje. A dla mnie KNP się nie łapie do miana partii, która powstała z niczego. Wiadomo, że KNP to Mikke a Mikke w polityce siedział od początku więc wystartował równo z tymi świniami politycznymi. Był od początku III RP znany więc i dziś jest znany a za jego pośrednictwem znane jest KNP.
Z nowych partii to kto może się dostać do koryta? Nikt bo nie ma siły żeby wejść na ta scenę bo ona jest ZABETONOWANA. Bo mają kasę, media czyli wszystko potrzebne do dominacji. No a jak już pojawia sie nowa partia - oczywiście stworzona przez ludzi, którzy w układzie byli i pewnie te partie tworzą tylko dlatego, że to część jakiejś większej gierki (mam tu na myśli te PJNy, Polski Razem, RPP czy SP) to "góra" mówi takim lemingom jak ty "na nich nie glosujcie bo to zmarnowany głos", "co to za prawica, zdrajcy!" itp
Rozumiesz to mały człowieczku? Trzymają za pysk wszystkich i wszystko i o to chodzi. Kasa się zgadza więc im pasuje. O fnansowanie partii z budżetu, o swoje pensje, premie jakoś nie słyszałem, żeby się kłócili, żeby wypominali, że nie stać Polski na to, że może oddajmy swoją kasę biednym.
I tak tego nie zrozumiesz - pewnie udajesz tylko takiego tępego.
I powtarzam. Chcesz mnie nazywać komuchem to spotkaj się ze mną i mi to powiedz w twarz, później sobie na forum będziesz mógł używać ile wlezie. Masz jaja, czy je też ci państwo odebrało i oddało jakiemuś bezjajecznemu bykowi w ramach równości socjalu?

Cytat:
Pewnie że mam pretensje o polityków, zwłaszcza do tych co do sześciu lat żądzą.
No do tych co od 6 lat rządzą to masz pretensje a do tych co rządzili 2 lata i teraz od 6 lat siedzą cicho i kasę przytulają to już nie. Hehehe, cały drozdzik. Ty pewnie bys nawet przykładowemu Kaczyńskiemu gwałt na swojej osobie wybaczył dlatego, że łączy was idea uhehe

http://www.youtube.com/watch?v=3a-PN4n0USs
Dobry odcinek. Szczególnie 2 temat - trochę taki sf i pierwszy. Jakoś w mediach o czarnych rasistach nie słyszałem
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.12.2013 o godz. 00:38.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.