Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2013, 23:58
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A może o premiach dla PiSowców pogadaj hehehe Ty mnie rozwalasz. Jak można złodzieja palcem wytykać a drugich złodziei chwalić. Może zamiast zabierać normalnym Polakom to zabiorą sobie, np z finansowania partii przez budżet państwa. Dawaj się dalej w chuja robić i jeszcze sobie wmawiaj, że popierasz jedynych słusznych bojowników w walce o Polskę. Złodzieje jak wszyscy inni tylko ty jak zawsze widzisz sprawę inaczej. Kase przytulają, finansują się z naszej kasy, innym partiom do koryta się dopchać nie dadzą (czy istnieje możliwość tak z niczego, od zera się doczłapać do tego koryta zwanym rządem? Każda mniejsza partia jest zjadana przez tą machinę, która po pierwsze ich nie wpuści do studia tv a po drugie jak nie dostaną kasy to sobie mogą konkurować z gigantami PO-PiSowymi).
Dlaczego te ..... polityczne jak chcą nawet ten socjal robić to zamiast zabierać od siebie - urzędnicy, politycy - to zabierają ludziom? Zastanów się. Bo rozdawać jest fajnie ale nie swoje, i nie dość, że na siebie kradną to jeszcze okradają ciebie i dają innym. Tak to i ja bym mógł sobie porządzić. Sam sobie bym nie odejmował a reszte kasy co ukradnę i mi zostanie to bym też porozdawał najbiedniejszym.

PS. I mi nie odpisuj, że siedzę w jakimś układzie czy jestem komuchem, "prawicowcem" tylko powtarzam, jak taki jesteś pierwszy do ferowania wyroków to powiedz mi to w oczy.
PiS zlikwidował podatek od spadków więc nie porównuj ich do PO bo zachowujesz sie ja komuchy z SLD. Pitera dwa lata szukała ile PiS nakradł. Mam ci przypomnieć co znalazła? Więc nie nadymaj się bo najzwyczajniej w świecie bredzisz.

Kto nie daje się dopchać o koryta? Chyba całkowicie zwariowałeś. Do koryta dopycha się w wyborach. Ale jak sie list nie potrafi zarejestrować. Ostatnio szef RN pytał dlaczego PiS nie ma telewizji . Prezentujesz ten sam poziom absurdu.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A do świń politycznych za nic nierobienie i inkasowanie kilkunastu tysięcy + premie nie masz pretensji? Hehehe. Człowiekowi co uczciwie pracuje wytyka a popiera świnie, które okradają państwo czyli między innymi tego człowieka. Twoja logika mnie załamuje.
Jesteś tak zaślepiony, że pała mięknie. Pewnie że mam pretensje o polityków, zwłaszcza do tych co do sześciu lat żądzą. W przeciwieństwie zresztą do ciebie...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.12.2013 o godz. 00:08.
Hej Nasz TS !!