Cytat:
Nie dla dziecka tylko dla wszystkich polskich dzieci. Licząc, że zupka kosztuje 2,50, premia kopaczowej czyli 50 000 starczyłaby na 20 000 zupek. Dla takich propagandzistów jak ty ten fakt to populistyczny slogan, ale dla wielu myślących jest to realna alternatywa i takich jest bankowo więcej niż 30%. Muszą tylko uwierzyć że nie skończy się na gadaniu. A PiS daje na to największe gwarancje. Tylko musi mieć realną władzę i będzie super. Ludzie powoli zaczynają rozumieć ze to jedyna droga ku lepszemu.
I żebyś nie zaczął czepiać się zupki to zaznaczam ze to tylko przykład. Premia kopaczowej to także 1000 piłek, 500 rakiet tenisowych, 100 stołów do pingla czy 10 ścianek wspinaczkowych.
|
A może o premiach dla PiSowców pogadaj hehehe Ty mnie rozwalasz. Jak można złodzieja palcem wytykać a drugich złodziei chwalić. Może zamiast zabierać normalnym Polakom to zabiorą sobie, np z finansowania partii przez budżet państwa. Dawaj się dalej w chuja robić i jeszcze sobie wmawiaj, że popierasz jedynych słusznych bojowników w walce o Polskę. Złodzieje jak wszyscy inni tylko ty jak zawsze widzisz sprawę inaczej. Kase przytulają, finansują się z naszej kasy, innym partiom do koryta się dopchać nie dadzą (czy istnieje możliwość tak z niczego, od zera się doczłapać do tego koryta zwanym rządem? Każda mniejsza partia jest zjadana przez tą machinę, która po pierwsze ich nie wpuści do studia tv a po drugie jak nie dostaną kasy to sobie mogą konkurować z gigantami PO-PiSowymi).
Dlaczego te ..... polityczne jak chcą nawet ten socjal robić to zamiast zabierać od siebie - urzędnicy, politycy - to zabierają ludziom? Zastanów się. Bo rozdawać jest fajnie ale nie swoje, i nie dość, że na siebie kradną to jeszcze okradają ciebie i dają innym. Tak to i ja bym mógł sobie porządzić. Sam sobie bym nie odejmował a reszte kasy co ukradnę i mi zostanie to bym też porozdawał najbiedniejszym.
PS. I mi nie odpisuj, że siedzę w jakimś układzie czy jestem komuchem, "prawicowcem" tylko powtarzam, jak taki jesteś pierwszy do ferowania wyroków to powiedz mi to w oczy.