Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2013, 23:18
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie nierobów tylko rodziny wielodzietne, osoby niepełnosprawne, dożywianie dzieci i tysiące innych celów na które dzisiaj nie ma pieniędzy mimo, że na premie dla urzędasów są. Więc nie pitol komunałów bo jawisz sie jako samolubne pozbawione empatii indywiduum. Dziecku na zupę ci szkoda? Bo sobie przez to fury po roku nie zmienisz? Twoje prawo. Pis na takich nie liczy. Całe szczęście, że jest ich niewielu.
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie dla dziecka tylko dla wszystkich polskich dzieci. Licząc, że zupka kosztuje 2,50, premia kopaczowej czyli 50 000 starczyłaby na 20 000 zupek. Dla takich propagandzistów jak ty ten fakt to populistyczny slogan, ale dla wielu myślących jest to realna alternatywa i takich jest bankowo więcej niż 30%. Muszą tylko uwierzyć że nie skończy się na gadaniu. A PiS daje na to największe gwarancje. Tylko musi mieć realną władzę i będzie super. Ludzie powoli zaczynają rozumieć ze to jedyna droga ku lepszemu.

I żebyś nie zaczął czepiać się zupki to zaznaczam ze to tylko przykład. Premia kopaczowej to także 1000 piłek, 500 rakiet tenisowych, 100 stołów do pingla czy 10 ścianek wspinaczkowych.

Nie pitole komunałów, bo ja w przeciwieństwie do ciebie wolę dać pracę rodzicom tego dziecka. Będzie miało nie tylko na zupkę ale i na coś więcej. Ale dlatego, że państwo zdziera mnie za swoją kreatywność, to niestety nie mogę. Trudno takie są zasady gry. Nic z tym nie zrobię. Ale ty serio masz pretensje do mnie?
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.12.2013 o godz. 23:32.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰