Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2013, 16:00
głos z trybun napisał(a):Wyświetl post
Taką litanię to ja mogę sobie ułożyć do każdej partii także możesz sobie darować ...

PIS jest Prawicą czy to się komuś podoba czy też nie.

Lewica to komuchy z SLD, pali koty i po wywaleniu Gowina Platforma skręca na lewo o czym świadczy popieranie czegoś takiego -> http://wpolityce.pl/artykuly/62669-s...i-sie-w-sejmie
1) A kto mówi, że mamy jakieś partie nie-lewicowe w sejmie?

2) Podaj przykłady na prawicowość PIS-u, bo argument, tak, bo tak, jest zdeka mało przekonujący

Lewica to nie tylko ideologia moralna kolego, ale też pogląd odnoszący sie do działań gospodarczych. Jak napisalem, Pis spełnia pierwsze moralne kryterium nazwałem je bogu-narodową, ale gospodarczo to socjalizm, a czym jest socjalizm? Dotkryną lansowaną przez Marksa i Engelsa, więc o czym ty do mnie piszesz? Powiedziałbym, że to gorsza lewica niż PO czy nawet pali kot(nie mylić ze mną ) ale muszę to jeszcze dokładnie sprawdzić.

P.s Tak bardzo ich wspierasz, bo wstawili się za Staruchem i paru jego kolegami... myślisz, że im zależy na ruchu kibicowskim?
Zapomniałeś może kto opracował cały system represji kibiców, z którego korzysta teraz PO i wojewodowie?
Tak właśnie. Ziobro i jego spółka. A ty ich wspieraj, bo im na tobie zależy...
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.12.2013 o godz. 16:02.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰