|
Wszelkie takie gdybania czy będzie lepszy czy gorszy od tamtego czy tamtego mają tyle sensu w tej chwili co andrzejkowe lanie wosku... Kokosów zarabiał nie będzie, Sądzę że niewielu forumowiczów go widziało na żywo, więc z ocenianiem go poczekajmy aż chociaż zagra kilkadziesiąt minut. Chciacu miał ponoć potencjał na kozaka.Ten Chorwat może będzie drugim Uche, może drugim Branco. Dla mnie zapowiada się na solidnego średniaka który czasem coś walnie, ogółem szału nie zrobi, ale i wstydu nie przyniesie. Ale i tak jak na naszych ostatnich testowanych to wygląda wręcz zajebiście
Co do Małeckiego to forma to nie jest coś co można przewidzieć, wyliczyć. Ile lat miał Strąk gdy grał z Lazio, a gdzie jest teraz? A Kuzera? Małecki talent dalej ma, tego się nie traci, ale czy kiedykolwiek jeszcze zagra chociażby jak za Maskanta? Ja już w to nie wierze.
Co do Pauhlino to gdyby trafił do choć odrobine poukładanego klubu to zrobił by tam furore większą niż teraz ten Quintana.
Przy młodych piłkarzach to jest loteria, Wszystkie wielkie kluby notują mase pomyłek, popatrzmy chociaż na Sarkiego który w sumie przez lata był piłkarzem Chelsa. Tylko tam mają znacznie większą liczbe takich "talentów"
więc siłą rzeczy któryś musi odpalić.
Ostatnio edytowane przez keth : 11.12.2013 o godz. 15:01.
|