Cytat:
|
Chłopcze jak masz coś do powiedzenia to wreszcie wyjąkaj, bo nie wiadomo o co chodzi? Jakie 2+2=4. Co to znaczy że mężczyzna i kobieta są równi . Co udowodniłeś swoim śmiesznym postem? Chyba tylko pokazałeś klatę jak wiadomo kto .
|
Stary, przejebane z tobą jest. Po pierwsze weź się naucz czytać bo w tym filmie właśnie chodzi o obalenie ideologii gender czyli o udowodnienie, że mężczyźni i kobiety różnią się od siebie nie tylko pod względem biologicznym i że ich zainteresowania, myślenie, sposób bycia to nie jest w 100% rzecz nabyta ze środowiska ale rzecz wrodzona.
A 2+2=4, już ci tłumacze. Jak wiesz 2 dodać 2 daje 4. Ale powiedzmy, że pewnego dnia Kaczyński zwołuje konferencje prasową (Hoffmana nie ma bo jest zawieszony). Na konferencje przyjeżdża autem, które kupił za pożyczone pieniądze od Pietryszyna - ale to jest nieważne w tej opowieści. I na tej konferencji przedstawia szereg dowodów, że 2+4=5.
I wiesz co się staje od tej chwili? Ty mówisz, że 2+2=5. A ja, że 2+2=4. Ty myślisz, że masz rację a mnie wyzywasz od komuchów bo w TVNie tak jak ja nie zgadzają się z tezą Kaczyńskiego. Nazywasz mnie "prawicowcem" bo śmiałem nie zgodzić się z jego ekscelencją Kaczyńskim - jedynym prawdziwym Polakiem i prawicowcem a kto się z nim nie zgadza nie ma prawa być prawakiem. Ty szukasz wszędzie spisków, że wszyscy wokół są pojebani bo nie zgadzają się z Kaczyńskim, mówisz, że ja mam jakiś interes w tym, że się z gościem nie zgodziłem, że ktoś mi za to płaci.
Teraz rozumiesz? Nawet jakby ci powiedzieli, że 2+2=5 albo, że drozd to uj to byś im jaja lizał a reszta by była ble.
PS Może z moich postów wynika, że Kaczyński to jakiś mój wróg bo ciągle się odwołuje do niego i podaję go w przykładach. Nie o to mi chodzi. Po prostu drozd ma taką chorobę, która się nazywa PiS/Kaczyński i nie podanie jednej z tych 2 nazw w dyskusji o chorobie drozda jest niemożliwe.
Ja nie tyle, że czepiam się PiSu/Kaczyńskiego co po prostu oni mi służą w rozmowie z drozdem o jego problemie (chorobie).
Oczywiście PiSu nie kocham ale tak jak już nieraz mówiłem to ze wszystkich jeszcze ich mogę znieść (za to, że mam z nimi wspólny mianownik jakim jest patriotyzm i wiara w wartości chrześcijańskie - chociaż wiadomo, że często w sprawach z tym związanych też można się różnić). I o ile PiS znoszę to takich ludzi jak drozd już nie znoszę. Dla mnie taką zarazę powinno się tępić bo czy on by był za PiSem, RN czy SLD to swoją osobą działa na niekorzyść partii, przynosi wstyd i hańbę.
Z takim czymś mi się drozdzik kojarzysz:
http://www.youtube.com/watch?v=bRybPrAH07c
lub
http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4