Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2013, 17:57
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post

Oczywiście, że obrzucasz błotem. Zarzuciłeś gościowi, że wtrącał opozycjonistów do więzienia co okazuje się być wielkim łgarstwem. Może nie masz świadomości ale to jest pomówienie.

Nie prościej. Prokuratorów stawiających zarzuty było kilku oprócz Bryka i Piotrowskiego, jak widać na poniższej strony nad aktem oskarżenia pracował także prok. Pęcak, w późniejszym okresie także dwaj inni
http://www.13grudnia81.pl/sip/index....33&sprawa=5218
więc w przypadku gdyby Piotrowicz wycofał się z postawienia zarzutów, mogli go zastąpić pozostali.
Nie wiem gdzie wyczytałeś w mojej wypowiedzi że "wtracał opozycjonistów do wiezienia" napisałem tylko tyle:
"Wczoraj był program Sekielskiego o nim , nie ogladalem niestety od poczatku , ale wypowiadał się opozycjonista ,którego Piotrowicz zamknął zdajsie na 3 miesiace za rozpowszechnianie ulotek"

To mógł się wycofać ,wtedy by się okazał bohaterem ,a nie teraz jakieś odwracanie kota ogonem i bajdurzenie ,ze stawiał tak zarzuty żeby nikogo nie zamkli. Zresztą nie chodzi mi o postawe tego człowieka ,bo generalnie nie mi to oceniać ,tylko mówie o tym w kontekscie tego że PIS ma na sztandarach lustrację ,a jak jest naprawdę to widać po takich przypadkach