Wyświetl pojedynczy post
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2013, 17:45
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
....
1) Duzo slow - tresci zadnej. Najnowszy przyklad: projekt rezolucji w sprawie zdrowia reprodukcyjnego i seksualnego piora Edite Estreli. Wcale nie homopropaganda i promocja dewiacji. A takich kwiatkow wychodzacych spod pior euro-komisarzy jest wiecej. Ale oczywiscie to wcale nie promocja skrzywien jest glowna domena lewicowych technokratow - to wszystko powstaje w trosce o nas, w mysl zasady ze ludzie to stado baranow i tylko waskiej kascie myslicieli z Brukseli przysluguje decyzja o tym jak mamy zyc. Wymien nazwe miasta na Moskwe i wypisz wymaluj dostaniesz recepte na system ktory upadl (podobniez) w Kraju Rad.

2)Dupa Jasiu karuzela. Biegly w ideologi dzucze tez nie jestem mimo wszystko to co widze pozwala mi stwierdzic ze Korei Pln nie najlepiej sie wiedzie. Mam nie widziec jak od Rzymu poprzez Bruksele, luksemburg, Maastricht po Lizbone coraz wiecej jest wykonywane w celu federalizacji i powstania super-panstwa. Czy trzeba byc bieglym w kazdym poszczegolnym kruczku prawnym aby moc to dostrzec? Chyba nie.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 04.12.2013 o godz. 18:11.