Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2013, 14:20
Cytat:
Zamiast tego taki Jaroo1 wpada i udowadnia że PiS to lewica
A to tak nie jest? Tu nic nie trzeba udowadniać.
Swego czasu zapewne podniecałeś się, że na kongresie Rn wystąpił komuch ale o komuchach z PiSu to już się nie zająkniesz.
Poza tym powiem tak, ja jestem i faszystą i komunistą. Czym się różni drozd od leminga TVNowskiego? Leming wyzywa od faszystów bo ktoś się identyfikuje z hasłem Bóg Honor Ojczyzna, a drozdzik wyzywa od komuchów bo ktoś coś złego powiedział na PiS.

Cytat:
sprawa Hoffmana jest tylko dowodem postawy jaką prezentujesz, czyli plucie na PiS niezależnie czy jest powód czy nie
Aha, czyli nie było żadnej pożyczki, to jakiś farmazon, że kasy nie odprowadził od tego.

Cytat:
Ale żeby takie metody stosował "prawicowiec" to już kuriozum
Chcesz to mnie możesz nazywać radykalnym lewicowcem mnie .... obchodzi te twoje przyzwolenie na nazywanie siebie prawicowcem czy Bóg wie kim. Jestem Polakiem, obywatelem tego Kraju i żaden łeb twojego pokroju czy inny pies polityczny mnie nie musi szufladkować czy ja jestem prawy, lewy czy nacjonalistyczny. A jeśłi nawet jestem 100% prawicowcem czy nacjonalistą to nie znaczy, że musze lizać się po jajach z takimi jak ty, Kaczyński, Holocher czy inny Bosak.
Ty nie możesz nadal zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Ja jestem niezależnym człowikiem a ty czy szpen zrobiliście z siebie psów systemu i dla jednego świety jest PiS i przynależność do prawicy a dla drugiego święte jest PO i przynależność do bycia Europejczykiem jak mniemam.

I na koniec, ponownie proszę o odpowiedź na pytanie skąd czerpiesz tyle siły i chęci żeby od kilkunastu (kilkudziesięciu) miesięcy siedzieć na tym forum i walczyć z takimi komuchami jak ja? Jak ty to robisz? Polityków nie lubisz a tak się angażujesz w to wszystko. Jakiś fenomen.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.