Cytat:
|
Zamiast tego taki Jaroo1 wpada i udowadnia że PiS to lewica
|
A to tak nie jest? Tu nic nie trzeba udowadniać.
Swego czasu zapewne podniecałeś się, że na kongresie Rn wystąpił komuch ale o komuchach z PiSu to już się nie zająkniesz.
Poza tym powiem tak, ja jestem i faszystą i komunistą. Czym się różni drozd od leminga TVNowskiego? Leming wyzywa od faszystów bo ktoś się identyfikuje z hasłem Bóg Honor Ojczyzna, a drozdzik wyzywa od komuchów bo ktoś coś złego powiedział na PiS.
Cytat:
|
sprawa Hoffmana jest tylko dowodem postawy jaką prezentujesz, czyli plucie na PiS niezależnie czy jest powód czy nie
|
Aha, czyli nie było żadnej pożyczki, to jakiś farmazon, że kasy nie odprowadził od tego.
Cytat:
|
Ale żeby takie metody stosował "prawicowiec" to już kuriozum
|
Chcesz to mnie możesz nazywać radykalnym lewicowcem mnie .... obchodzi te twoje przyzwolenie na nazywanie siebie prawicowcem czy Bóg wie kim. Jestem Polakiem, obywatelem tego Kraju i żaden łeb twojego pokroju czy inny pies polityczny mnie nie musi szufladkować czy ja jestem prawy, lewy czy nacjonalistyczny. A jeśłi nawet jestem 100% prawicowcem czy nacjonalistą to nie znaczy, że musze lizać się po jajach z takimi jak ty, Kaczyński, Holocher czy inny Bosak.
Ty nie możesz nadal zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Ja jestem niezależnym człowikiem a ty czy szpen zrobiliście z siebie psów systemu i dla jednego świety jest PiS i przynależność do prawicy a dla drugiego święte jest PO i przynależność do bycia Europejczykiem jak mniemam.
I na koniec, ponownie proszę o odpowiedź na pytanie skąd czerpiesz tyle siły i chęci żeby od kilkunastu (kilkudziesięciu) miesięcy siedzieć na tym forum i walczyć z takimi komuchami jak ja? Jak ty to robisz? Polityków nie lubisz a tak się angażujesz w to wszystko. Jakiś fenomen.