Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2013, 13:08
wiesniak84
Cytat:
Poziom zycia skoczyl Dobre sobie.
Aha, to teraz twierdzimy ze poziom zycia w aktualnej Polsce jest podobny do tego co bylo na poczatku lat 90... jest to tak niedorzeczne ze zamiast kontrargumentowac poprosze bys ty sam zaargumentowal te pozycje. Numerkami, wykresami, cokolwiek- ma byc cos powaznego.

Jesli tego nie zrobisz, uznam ze trolujesz.

Cytat:
Oczywiscie wszystkiemu w Polsce winien kryzys....
Trzykropek ma trzy kropki. 4 kropki to jakis tajny kod turbo prawicowych?

Wracajac do meritum, nigdzie nie napisalem ze w Polsce wszystko co zle to kryzys. Chodzi tylko o to ze przykladowo rok 2007 to 6,7% wzrostu gospodarczego. Rok 2009 to 1,9% wzrostu gospodarczego. Z drugiej strony takie rozpietosci we wzroscie gospodarczym mozna tez znalesc w okresie 1990-2004.

Ergo, prostackie wolniej rosniemy niz 6 lat temu (przykladowo)- it must be UE, rynki swiatowe, a co to? jest denne. Idac ta pokretna logika trzeba dojsc do wniosku ze UE w roku 2007 byla super duper cool, a juz w roku 2009 byla obornikiem.

Cytat:
A co do mareq, mnie nic nie boli napisalem czarno na bialym...
Tja, a Ken ma penisa... Ruszyles z jakims budowaniem ego na forum (pisane pewnie na podstawie doswiadczen wlasnych). To bylo slabe, przypalowe, i pelne jadu.

sanderuss
Aaa, pan od protokolow, traktatow i komisji europejskich. Mysle ze w dyskusji z marqiem twoj totalna niewiedza na temat Unii zostala dosc dobrze uwypuklona. Nie widze wiec sensu za bardzo wdawac sie z toba w dyskusje, ale;

Cytat:
fala migracji z Afryki i Azji ... idiotyczna promocja "poprawnosci politycznej"
To jest juz szczyt szczytow. Innymi slowy, ideologie narzuca Europie tajemniczy byt o nazwie Unia Europejska (UFO mozna by rzec, nie wiadomo kto za tym stoi ). No popatrz, a mi sie wydawalo ze to bardziej oddolne jest, ze UE jest tylko odbiciem aktualnych tendencji.

Innymi slowy, w Warszawie stalaby tencza i bez UE. Przykro mi, proste odpowiedzi na zlozone kwestie sa gowno warte.

Cytat:
Co do tego ze mareq jest lepiej obeznany z natura legislacyjna eurokolochozu - to czy to zmienia postac rzeczy? Jak gowno zaczna nazywac fiolkiem to bedzie inaczej smierdzialo?
O swieta Ignorancja, oswiec mnie glupota, Oswiec Mnie!

Mozna krytykowac UE na dwa sposoby;
a) rozumiesz jak funkcjonuje UE i uznasz ze nie podoba Ci sie taki model, potrafisz uargumentowac dlaczego (twoim zdaniem) lepiej by nam szlo bez UE
b) nie rozumiesz jak funkcjonuje UE, ergo twoja krytyka nie moze sie opierac na wlasnych przemysleniach, opierac sie moze jedynie na tym co ktos Ci powiedzial

Jak myslisz, do ktorego podpunktu pasujesz

Arapaho

Nie zaglebiajac sie za bardzo w twoj post odniose sie tylko do jednej rzeczy;
Cytat:
Czemu stocznie nie mogły być dotowane...
Kuzwa mac, milosniku ZSRR, a po kiego ty chcesz pompowac miliardy zlotych pomocy publicznej w nierentowne zaklady. Jak niby mielibysmy sie posuwac do przodu jako panstwo gdyby, idac twoimi zaleceniami, kazdego roku przeznaczac miliardy i miliardy na zaklady ktore przynosza straty.

ZSRR, tam tez zaklady nie mogly upadac. Dupa z rentownoscia, maja trwac! No i popatrz jak to sie wszystko skonczylo.

Jaroo1
Cytat:
Drozdzik ale co ty wygadujesz?...A może ty jakiś ograniczony w myśleniu jesteś?
Hahaha
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.12.2013 o godz. 13:19.