|
Drozdzik ale co ty wygadujesz? CO mnie obchodzi afera korupcyjna jak rozmawiam o Hoffmanie? Równie dobrze ja mogę sobie napisać "daj spokój z tą aferą to pikuś przy tym co wyprawiali komuniści mordując Polaków". Co ma do chuja pana jedno do drugiego? Jak mówię o Hoffmanie to mówię o Hoffmanie a nie o psim chuju.
Rozumiesz teraz?
A może ty jakiś ograniczony w myśleniu jesteś?
Zachowujesz się tak jak TVN, sprawę Hoffmana przykrywasz inna aferą. Nieładnie.
Sprawa druga. Napisałem ci dlaczego nie wypowiadam się o PO/SLD/RPP. I też nie zrozumiałeś ehh, szkoda gadać.
Zachowujesz się jak komuchy. Oni robili fikcyjne procesy to z kolei na każdego bierzesz argumenty z dupy i tymi argumentami go osądzasz.
Takich trolli jak ty powinni się z forum i z życia publicznego wy.......ić bo jesteście zakałą Polski. Wszędzie afery, spiski. Już nie mówię o polityce ale dla ciebie nawet jak Wisła przegrywa z Jagą czy Górnikiem to dlatego, że układ sprzyja Legii hehehe Dla ciebie jak za rządów PiS zdobyliśmy medal na MŚ czy tam ME w siatkówkę to jest to zasługa rządów PiS hihihi
Paranoja. Jak Ci krosta na dupie wyskoczyła za rządów PO to to wina Tuska nie? A jak dostałeś 5 w podstawówce za rządów PiS to to zasługa PiSu?
I na koniec, ponownie proszę o odpowiedź na pytanie skąd czerpiesz tyle siły i chęci żeby od kilkunastu (kilkudziesięciu) miesięcy siedzieć na tym forum i walczyć z takimi komuchami jak ja? Jak ty to robisz? Polityków nie lubisz a tak się angażujesz w to wszystko. Jakiś fenomen.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|