Ja tylko sugeruje, ze madry Polak po szkodzie.
Poziom zycia skoczyl

Dobre sobie.
Oczywiscie wszystkiemu w Polsce winien kryzys.... jeszcze pewnie przez nastepne lata rzadow oszolomow bedzie to najlepsze tlumaczenie ale widze, ze chetnych na lykanie takich bzdetow nie brakuje.
A co do mareq, mnie nic nie boli napisalem czarno na bialym, ze z taka wiedza i obeznaniem moglby isc na polityka ale w Polsce oczywiscie co innego odgrywa glowne kryterium przy ewentualnym "naborze" do takiej roli.
A co do do tego zdania na moj temat - choc akurat ja bardzo zadowolony jestem ze swojego zycia - to widze, ze Ty jestes za to typowym Polakiem, ktoremu sie nie powiodlo w zyciu tak jak tego oczekiwal i ktory teraz reaguje z samozadowoleniem na kazdego komu sie wiedzie jeszcze gorzej niz jemu, a ze lzami zlosci w oczach na kazdego komu sie powiodlo lepiej
Poza tym to chyba temat polityczny a ja ani nie jestem politykiem, ani nie mam ku temu predyspozycji, a juz na pewno, o zgrozo, nie mialbym ku temu absolutnie zadnych checi wiec nie wiem po co te prywatne wycieczki kierowane bezposrednio w moja strone.