Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2013, 23:43
Mnie najbardziej martwi to, że w wielu klubach sypią się zawodnicy. Nie mówię tylko o Legii, dzisiaj znowu Murawski sie rozkraczył.
W ostatnim Kontraataku Gilewicz i Matusiak wspominali że porównując nas do europy za lekko trenujemy.
Wiedziałem że po zwiększeniu ilości spotkań kontuzje się pojawią, ale w tej chwili jest ich w lidze zdecydowanie za dużo.
Co do samej reformy. Nie zgodzę się z tym, że podział na grupy jakkolwiek wpłynie na zachowanie powiedzmy takiego Podbeskidzia względem meczu z Legią czy Wisłą.Grają tak samo Po prostu poziom się wyrównał i mówię to poważnie. Jedni przestali być mierni a stali się chujowi, a chujowi nadal są chujowi i mamy co mamy.
Średniej klasy, przepłaceni i leniwi gwiazdorzy= słabsi ale ambitniejsi średniacy. To zabija naszą ligę.
Drużyny z czuba grupy spadkowej będą miały odpowiednią przewagę nawet po podziale punktów.
Podbeskidzie teraz wtopi, Zagłębie zremisuje i mamy sytuacje bez zmian.
Najciekawsza będzie walka o puchary, bo co do mistrzostwa to nadal obstawiam przy swoim...drużyna która zajmie pierwsze miejsce przed podziałem na grupy nie zdobędzie MP.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując