Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2013, 22:48
Cytat:
Wrzucisz może przykład swojego wpisu krytykującego obecną władzę, czy nie widzisz podstaw do krytyki?
Ale ty jesteś ignorantem, ja .......ę. Poczytaj sobie wyżej co mam do powiedzenia na temat PO/SLD/RPP to się dowiesz dlaczego nie komentuje ich wyczynów. Nie komentuje bo wbijam .... w tych pajaców i każdy normalny człowiek wie, że te partie to gówno.
A na tematy PiSu się wypowiadam bo po pierwsze jest to dla mnie mniejsze zło, po drugie chce takim jak ty pokazać, że to mniejsze zło to jednak też zło, a po trzecie od nich trzeba wymagać więcej bo skoro mają zbawić Polskę to muszą być krystaliczni.

Cytat:
Ja tam polityków ani lubię ani nie lubię. Tylko oceniam, który będzie działał w moim i innych obywateli czyli polskim interesie, a który w interesie tych, którzy więcej zapłacą, albo obiecają. Czyli własnym. Tobie też radzę. Bo lubić to można kakao.
To coś ci słabo te oceny idą skoro jak mi się zdaje w żadnym wpisie na tym forum nie skrytykowałeś PiSu. Nigdy, ani razu nic ci nie przeszkadzało w partii i ludziach, których nie lubisz, ty ich po prostu oceniasz - jak się kogoś nie lubi tylko ocenia to raczej prędzej czy później jakaś krytyczna ocena się trafi. No ale ty wiesz swoje.
Przykład: jak można oceniać czyjąś przydatność do rządzenia Polską a jak się okazuje, że Hoffmanowi przesłano 100 tys zł na konto to cię to nie boli tylko odwracasz kota ogonem i o PO mówisz? hehehe rzeczywiście rzetelna ocena
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.