Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2013, 20:37
Drozd
Cytat:
Będzie, dokładnie taka sama jak między wzrostem niemieckiej i polskiej gospodarki, bo jak wiadomo kondycja gospodarki naszego sąsiada ma decydujący wpływ na urodzaj ziemniaka, buraka cukrowego rzepaku i pogłowia świń czyli fundamentu polskiego eksportu. Tylko laik nie wie, że kiedy niemiecka gospodarka się kurczy to ziemniaki nie chcą rosnąć, a świnie nie chcą żreć. Czyż nie Bobku

Nie wchodzac w meandry Drozdowego myslenia (?), zdaje sie ze emj10 wyjasnial Ci dlaczego gospodarka niemiecka ma pewien wplyw na polska gospodarke, i dlaczego kolor trawy w Kazachstanie nie ma.
Jak widac... nic nie dotarlo. Niepowiem by mnie to zaskoczylo.

User nort-east (Drozdzie, nie szpanuj tak twoim english skill, to nie patriotyczne haha) albo sam od siebie taki ogarniety, albo userowi placa by oczernial PiS. Osobiscie obstawiam to pierwsze

Zastanawia mnie tylko jak taki prawdziwek tyle czasu mogl sie uchowac na forum. Na wp czy innym onecie trudno o rownie denny poziom.

---------------------
Bawia mnie ostatnie dyskusje marqa z "antyfederalistami". Gosc Was, przeciwnikow unijnych, merytorycznie miazdzy, lecicie na deski tak szybko jak Golota w pamietnej 58 sekundowej walce.
Rozumiem ze UE jest bee, i ze w ogole Europa narodow i ojczyzn to cos nieziemskiego (niech zyje Farage i jego narod brytyjski! niech zyje Le Pen i jej wymarzony sojusz z Moskwa! Viva!), ale mimo wszystko warto poznac wroga. Naprawde.

Guzik wiem, ale jestem zacieklym przeciwnikiem! O czym to swiadczy? O tym ze latwiej Was zmanipulowac niz uprawiac sex z prostytutka (to drugie kosztuje). Think about.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 03.12.2013 o godz. 20:51.