Wyświetl pojedynczy post
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2013, 23:13
A co sądzicie o ręce w polu karnym? Aż się dziwię, że nikt tu o tym nie napisał. Boguski lub mały (nie pamietam) i tak by pewnie do tego nie doszli, ale ręka to ręka! Przy stanie 4:2 jeszcze z tego co pamiętam.
Plus meczu dla Bunozy- najlepszy gracz Jagi. Nie wiem jak grał w pierwszej, bo dopiero drugą mogłem zobaczyć, ale zawalił nam dwie bramki. Kompletny brak asekuracji. Nie wiem czy długa podróż może aż tak wpłynąc na zespół.
Btw. Nie zgadzam się, że dobrze gralismy a ataku. W pozycyjnym mielismy naprawdę spory problem, bo przeciwnicy bardzo dobrze i agresywnie się bronili.
Btw. Flames, do Jagi nic nie mam, ale nie znoszę taktyki Stokowca. Rozumiem, ze nazwanie Twojego klubu "tym czymś" było nie na miejscu, ale naprawdę spodziewałeś się postów: "gratuluje Jagielonii", ''Byli lepsi" na forum kibiców? Nikt nie mówi, że Wisła jest zespołem klasy europejskiej, ale że ten Klub zawsze ma miec takie aspiracje. To jest Wisła.
Nie takie zespoły jak my, przegrywały wyżej. United 6-1 City- zachowując wszelkie proporcje.
Musisz też zrozumieć, jak frustrująca jest sytuacja, w której wpada Wam wszystko, mimo że czasem wręcz nie ma prawa, kiedy nasz obrońca robi za Waszych piłkarzy 80% roboty.
Ostatnio edytowane przez piotek : 02.12.2013 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując