Wyświetl pojedynczy post
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2013, 22:07
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Czym Nawałka sobie zasłużył żeby być Legendą?
Żartujesz sobie?

11 lat gry w Wiśle jako senior, wcześniej występy w juniorach, 190 meczów w I drużynie, mało? Dodatkowo wybrany do Jedenastki Stulecia.

Dla Ciebie może nie, ale dla mnie jak i wielu osób Nawałkę można nazwać legendą, podobnie jak chociażby Marcina Baszczyńskiego (10 lat, 221 spotkań)

Cytat:
A to legenda klubu nie może mieć cipy na oczach? To po jednych można jechać i szmacić ich do woli - Kula, Kapka czy nawet Iwan? A o Nawałce prosto z mostu to już zakaz? \
Przecież sam się o takie komentarze prosi i chyba liczy się z tym że praca na takim stanowisku podlega publicznej ocenie więc przestań bawić się w donosiciela i kustosza legend.
Zacytowałem tylko fragment jego wypowiedzi. Uwierz mi, że w całym tekście było więcej takich kwiatków. Nie było tam oceny pracy Nawałki, a zwykłe lżenie. Na szczęście reakcja moderatorów(o dziwo) była szybka i post natychmiast usunięto. Poza tym kolega zasługiwał na bana dużo, dużo wcześniej. Jego obecność tutaj opiera się głównie na obrażaniu innych, to nie jest forum piechurów Morza Czerwonego.

Podaj mi przykłady, kiedy obrażano tutaj Kulawika, czy Iwana. Obrażano,a nie oceniano pracę. Jeżeli byli obrażani i obyło się w takim wypadku bez banów, to wypada pogratulować moderatorom. Kapka to inna para kaloszy.

PS: Dziękuję moderatorom(odpowiadającym za galerie meczowe) za brak odpowiedzi w sprawie zdjęć. Jakakolwiek by ona nie była, to jednak wypadałoby coś napisać. Na szczęście jest tu jeszcze kilku modów, czy adminów(2,3?), którzy trzymają poziom.

Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 02.12.2013 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując