Kamil_mchw napisał(a):

on gra tylko w PES i Fife i jakieś czołgi przez neta.
Lenovo sam sobie kupiłem miesiąc temu... po tyg. spaliła się (zepsuła) się kostka RAM, później wyłączył się komp i nie chciał włączyć... kilka dni temu oddałem go do naprawy i dostałem samsunga tymczasowo. Wcześniej miałem toshibe - wytrzymała 4 lata, jeszcze wcześniej fujitsu-siemens - dalej działa... dałem go rodzicom. W całym swoim życiu nie miałem tylu problemów z kompami co z Lenovo przez ostatni miesiąc.
|
Może akurat miałeś pecha i dostałeś jakiś wadliwy towar? Ale nie będę Cię przekonywał, bo tak jak mówiłem, może i masz rację i Lenovo faktycznie robi teraz syf - musiał by się ktoś bardziej zorientowany w temacie wypowiedzieć.
Tak jak mówiłem, Lenovo i Asus z tymi grami poradzi sobie najlepiej, jeśli chodzi o "firmowe" laptopy w tej półce cenowej. Sony nieco gorzej, ale tragedii też nie powinno być. Samsung najgorzej ze względu na lipną grafikę (o ile w ogóle będzie to grywalne, w co wątpię).
Jeśli by nie brac pod uwagę Lenovo, na Twoim miejscu brał bym Asusa. Ale wybierz co Tobie pasuje, wydaje mi się, że wystarczająco informacji zostało już napisane