Wyświetl pojedynczy post
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2013, 02:32
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem zdenerwowanie, ale są pewne granice. Szczególnie jeżeli mowa o legendzie klubu.
A to legenda klubu nie może mieć cipy na oczach? To po jednych można jechać i szmacić ich do woli - Kula, Kapka czy nawet Iwan? A o Nawałce prosto z mostu to już zakaz? \
Przecież sam się o takie komentarze prosi i chyba liczy się z tym że praca na takim stanowisku podlega publicznej ocenie więc przestań bawić się w donosiciela i kustosza legend.

Kołtoń : Mati, nie wiem jak dla Ciebie, jednak dla mnie występ kilku zawodników to totalne nieporozumienie. Czym trener Nawałka się kierował rozsyłając powołania ? Chyba Bóg jeden tylko wie...

Borek: Heh...staram się oglądać ekstraklase na bieżąco jednak sorki, może przeoczyłem kilka ostatnich kolejek a tych kilku ligowców ostatnio eksplodowało formą...ale czy odrazu reprezentacja? hmm gorzej już chyba nie będzie..

Kowalczyk: Panowie, powiedzmy sobie wprost...Kabaret. Ktoś mądry w końcu zrozumiał , że "kabaretowa liga dwójki" bije oglądalnością mecze reprezentacji więc, nareszcie postanowiono nas kibiców ucieszyć.
Szczerze? Dawno się tak nie uśmiałem i z niecierpliwością czekam na kolejną odsłonę z potężną dawką humoru. Naprawdę, mam ogromny dylemat co będzie lecieć do kotleta...

To dokładnie to samo co napisał Dariook tylko w wersji radiowo-telewizyjnej.

Ps
Legenda to był Reyman. Czym Nawałka sobie zasłużył żeby być Legendą? Zaraz się okaże że pomniki będziecie stawiać Giszce, Matyii czy innemu Zającowi.

Żenada.
Odpowiedz cytując