Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2013, 23:47
Cytat:
Żałujesz tej czerwonej flagi co?
I to jak!

Cytat:
Jedyna nasza i Ukrainy szansa to unia na zdrowych zasadach. Kaczyński i każdy myślący o rozumie.
buhehehe

Cytat:
a) buchacha
b) buchachCHACHA
Nic mądrzejszego nie napiszesz? Odnieś się jakoś do tego co napisałem. Czy nie było tak: media/Kaczyński/PiS - Marsz Niepodleglości = chuligani/zadymiarze. A teraz jest tak: media/Kaczyński/PiS - pomóżmy Ukraińcom bo walczą w dobrej wierze/jadę przemawiać na wiecu u "chuliganów, bandytów" z Ukrainy.
Nie wiem co w moim rozumowaniu jest niezrozumiałe dla ciebie. Ja próbuję tylko posługiwać się retoryką mediów i PiSu i albo mówmy, że na marszu jest czysta chuliganka więc na Ukrainie jest podobnie albo jeśli mówimy o problemach Ukrainy i przedstawiamy sprawę rzetelnie to róbmy tak samo w przypadku polskich spraw.
A o PiSie pisze tylko z tego względu, że mnie wkurza jak ktoś się kreuje na lepszego, na prawdziwego itp a sam wciska ciemnotę, kradnie itd I wkurza mnie to, że ludzie się łapią na takie zagrywki i daja się nabierać oszustom. Dla mnie nieuczciwość to nieuczciwość i mnie nie obchodzi czy taka osoba jest z PO, PiSu czy RN. Ja tylko piszę prawdę.
Boli cię to? A dlatego o PiSie bo jak wiadomo reszta to zdrajcy a PiS to jakaś tam nadzieja na lepsze. Dlatego podwójnie wszystko co jest złe w PiSie mnie denerwuje.
Ale tobie jest to ciężko wytłumaczyć a raczej chodzi tu o co innego. Ty siedzisz w tym gównie i jesteś jakoś zaangażowany zapewne w to wszystko więc udajesz obiektywnego inaczej. No bo kto normalny by siedział w tym temacie i spędził pół życia na opluwaniu wszystkich i wynoszeniu na piedestał PiSu? Tylko jakiś polityczek albo ... z grzeczności nie dokończę bo nie chce ci ubliżać i nie chcę żeby moderator się pogniewał.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.