Jaroo1 napisał(a):

Trochę mnie nie zrozumiałeś. Mi nie chodziło akurat o to czy należy wspierać Ukraińców czy nie tylko o sam fakt, że
a) polski polityk jedzie do kraju gdzie jacyś chuligani, zadymiarze walczą z policją!!!
b) występuje na wiecach gdzie głos zabierają również liderzy nacjonalistów ukraińskich
A co do Ukraińców to już jest mi ich żal. Bo widać, że prędzej czy później do tej zaśmierdziałej Unii wejdą. Socjalizm się już raz nie sprawdził, byliśmy jego ofiarą zarówno my jak i Ukraińcy ale co tam. Minęło 20 kilka lat i jedziemy z koksem dalej. Dziś zamiast ZSRR wywieszamy flagi UE, mówimy dobrze o UE, wciągamy w tą machinę kogo się da bo przecież obowiązuje jedyna słuszna droga czyli wielki związek zwany UE, nic poza nim się nie liczy, wszyscy źli, UE najlepsza.
I tutaj też wychodzi prawda na jaw, że Kaczyński jest prounijny a nie jak, niektórzy twierdzą neutralny w sprawach Unii.
|
a) buchacha
b) buchachCHACHA
Żałujesz tej czerwonej flagi co?
Jedyna nasza i Ukrainy szansa to unia na zdrowych zasadach. Kaczyński i każdy myślący o rozumie.
Cytat:
Kaczyński na Ukrainie. Tusk bawi się klockami. Komentatorzy: To kompromitacja rządu.
Komentatorzy są zgodni: ostatnie dni to kompromitacja dyplomatyczna polskiego rządu. Jarosław Kaczyński przemawiał w Kijowie wspierając Ukraińców. Szef MSZ krytykował PiS na portalu społecznościowym... Donaldowi Tuskowi nie pozostało już nic jak tylko reagować. Kancelarii Prezesa Rady Ministrów odbędzie się spotkanie poświęcone wydarzeniom na Ukrainie - takiej treści komunikat pojawił się na stronie kancelarii premiera Donalda Tuska.
|
http://niezalezna.pl/48970-kaczynski...omitacja-rzadu