palikot napisał(a):

rafkur- No sam insynuujesz, że wszystkim członkom SKWK zależy bardziej na tym, aby forować slabych zawodników niż ogólne dobro Wisły Kraków! To jest obiektywizm z twojej strony?
Dzieciak się pogubił, dlatego, że sam sobie ze sobą nie radzi, nie radzi sobie z własnymi słabościami, nie uczy się na błędach, nie słucha lepszych od siebie i chodzi własnymi drogami, bo wydaje mu się, że jest kozakiem. Taki charakter i taka mentalność, ale co do tego mają kibole Wisły, którzy go lubią, za to że się identyfikuje z ABG?
|
Dobra, może nie do końca jestem w tej sprawie obiektywny ale nie jestem osobą/organizacją publiczną i nie ma to w sumie znaczenia. Moja opinia nie ma żadnego wpływu na jakąkolwiek grupę ludzi. Opinia stowarzyszenia już tak. Zwyczajnie - kolejny tekst w pewnym sensie piętnujący wyimaginowane winy Boguskiego podniósł mi ciśnienie. Wołałbym żeby jednak ze strony organizacji mającej wpływ na wielu młodych ludzi nie było nieuzasadnionych cyklicznych wycieczek na piłkarza naszej drużyny. Ok, jeżeli ma to być konwencja eksponowania wad niech będzie ale równo dla wszystkich.
Tak czy siak ewidentnie ktoś kogoś opierd... i tekst został zmieniony czyli w sumie widać jedyny nie byłem. Nie ma się o co spierać zwłaszcza, że to już w zasadzie do działu o piłkarzach podchodzi a nie do meczowego.