Obłuda Kaczyńskiego:
http://www.wykop.pl/ramka/1759952/ja...bandere-i-upa/
1. Polski nacjonalizm zły, z ukraińskimi nacjonalistami na wiecach przemawia
2. Zadymy w Polsce to bandytyzm ale jak są zadymy na Ukrainie to sobie pojadę ich wpierać bo robią słusznie
Ad.2.Oczywiście rozumiem, że on się odcina od tych zadym i jedzie tam żeby wspierać Ukraińców w walce o wejście do UE (prounijny Jarosław?) ale w takim razie dlaczego jadąc tam widzi sedno problemu (walka z władzą) a jak są zadymy w Polsce to winni są bezmózgowi kibole i jakoś zgodnie z medialną propagandą Kaczyński nie docieka powodów niezadowolenia Polaków.
Oczywiście o obłudzie mediów to nawet mi się nie chce pisać bo wiadomo, że to jeden wielki układ. Dziwne jest tylko to, że np w tym przypadku stanowisko Kaczyńskiego pokrywa się ze stanowiskiem establishmentu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.