Wyświetl pojedynczy post
Skawua
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2013, 15:42
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Ale po co na siłę wypychać Burligę, skoro to poziom Olkowskiego? Na tę chwilę mamy 3 prawych obrońców, skupmy się na obsadzeniu skrzydła, zastępca dla Pawła i może środkowy pomocnik.
Dokładnie,mamy 3 prawych obrońców po co kolejny

Myślę że lewy obrońca to obecnie najważniejsze zadanie,nie mam nic do Bunozy bo podoba mi się że gość o takich gabarytach przystosowany do gry w destrukcji dosyć dobrze radzi sobie jako boczny obrońca,gra ofensywnie i pewnie z tyłu ale wolałbym kogoś jak Donald.Szybki,zwinny,przebiegły,potrafiący grać ofensywnie i oczywiście zdyscyplinowany taktycznie plus pewność w obronie.

Pomocnik,tylko taki co zagra na skrzydle i w środku,najlepiej jeżeli nie będzie mu robić różnicy na której gra stronie,więc musi być obunożny.Garguła póki co bardzo dobrze spisuje się jako kreator gry,dobre wsparcie daje Chrapek (pewnie nie jedna osoba się uśmiechnie ale ta dwójka przypomina duet Iniesta/Xavi,szkoda że sztab nie stara się ich odpowiednio w tym kierunku pokierować).

Napastnik jest właśnie testowany choć tak się zastanawiam,może z Sarkim by spróbować?Siła,szybkość,potrafi silno i celnie uderzyć...tylko że gość ma jakiś problem a i Smuda też coś do niego ma więc,hmm.Choć gdyby ktoś powiedział wskaż gościa to obstawiam Paixao.

Wzmocnienia na inne pozycje potraktuje jako niespodziankę
Odpowiedz cytując