Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2013, 03:22
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
gościu nie wydaje mi się, że na forum się obraża, dowartościowałeś się pisać te bzdety? bo jeśli tak to wiedz, że ja mam to w du*ie i nie jest to nic osobistego

aha dobrze, że w reprezentacji jest rozliczany z goli, a pomimo tego, że nie strzela bramek, okazje ma dalej jest faworyzowany i wyżej stawiany niż Milik i reszta, bo przecież Lewandowskiego nie wystawić w jedenastce to media polskie Cię z błotem zmieszają hehe

podniecajcie się nim dalej, ja tylko czekam aż odejdzie z Dortmundu i wybierze taki klub który już nie będzie rozkminiał że spartaczył dwie setki a mecz się skończył 0-0 lub przegrana, zaraz ławka i Robercik z salonów zjedża w dół. Oczywiście nie zyczę mu tego, ale niestety to łamaga
Nie wiem jak to rozumieć. Generalnie wychodzi na to, że eksperci gówno wiedzą na temat piłki. Osoby które na tym temacie zjadły sobie zęby tak na prawdę wmawiają sami sobie i jeszcze ludziom do okoła że Robert jest dobrym piłkarzem. Ah i całe szczęście, że trafił do kuchenkowców a nie do Wisły ...
Moje podejście do tego grajka jest takie, że nie darze go sympatią ale jak strzela to mam jakąś dziwną satysfakcję.
Nie wiem skąd się wziął w ogóle taki temat tutaj, niestety czy chcecie czy nie ale Robert już odjechał Pawłowi i to baaaardzo daleko.
Natomiast podobają mi się kierunki poszukiwań kandydatów do wzmocnień Wisły, chociaż mieli być młodzi zdolni Polacy...
Ostatnio edytowane przez cfa : 30.11.2013 o godz. 16:26.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując