stalsanok1946 napisał(a):

gościu nie wydaje mi się, że na forum się obraża, dowartościowałeś się pisać te bzdety? bo jeśli tak to wiedz, że ja mam to w du*ie i nie jest to nic osobistego
aha dobrze, że w reprezentacji jest rozliczany z goli, a pomimo tego, że nie strzela bramek, okazje ma dalej jest faworyzowany i wyżej stawiany niż Milik i reszta, bo przecież Lewandowskiego nie wystawić w jedenastce to media polskie Cię z błotem zmieszają hehe
podniecajcie się nim dalej, ja tylko czekam aż odejdzie z Dortmundu i wybierze taki klub który już nie będzie rozkminiał że spartaczył dwie setki a mecz się skończył 0-0 lub przegrana, zaraz ławka i Robercik z salonów zjedża w dół. Oczywiście nie zyczę mu tego, ale niestety to łamaga
|
Nie wiem jak to rozumieć. Generalnie wychodzi na to, że eksperci gówno wiedzą na temat piłki. Osoby które na tym temacie zjadły sobie zęby tak na prawdę wmawiają sami sobie i jeszcze ludziom do okoła że Robert jest dobrym piłkarzem. Ah i całe szczęście, że trafił do kuchenkowców a nie do Wisły ...
Moje podejście do tego grajka jest takie, że nie darze go sympatią ale jak strzela to mam jakąś dziwną satysfakcję.
Nie wiem skąd się wziął w ogóle taki temat tutaj, niestety czy chcecie czy nie ale Robert już odjechał Pawłowi i to baaaardzo daleko.
Natomiast podobają mi się kierunki poszukiwań kandydatów do wzmocnień Wisły, chociaż mieli być młodzi zdolni Polacy...