Tak więc przynajmniej na razie nie szermuj zbytnio tym brakiem oferty, bowiem ośmieszasz się po prostu. Poza kilkoma zgranymi sloganami RN jak na razie nie ma nic do zaoferowania. A pisząc o Bosaku zapominasz, że ten skądinąd bardzo inteligentny Gość był już w partii współrządzącej i z tego co pamiętam nie był tam pionkiem. Poza tym nie pisz do mnie w liczbie mnogiej, bo mam wrażenie jakbym z jakimś komuchem rozmawiał. Nie jestem politykiem więc z tym obciążaniem podatkami także racz się od.......ić. Akurat PiS podatki obniżał.
Skoro Twoi Przyjaciele byli na MN i szacują jego liczebność, to za kim podajesz liczebność uroczystości zorganizowanych przez PiS

W jednym przypadku brzydzisz się (słusznie) szacunkami podanymi przez media reżimowe, by w innym je powielać

Osobiście byłem w Krakowie i zapewniam Cię, że było przynajmniej z 10 tys. osób. Dzień wcześniej w Warszawie było ok. 30 tys. wedle szacunków organizatorów.
Widzę, że poparcie wprowadzenia stanu wojennego przez część środowiska narodowego próbujesz przemilczać, ale nie uda Ci się to.