Wyświetl pojedynczy post
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2013, 12:50
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
stalsanok1946

Typowa polska zawisc mozg przezarla.
Napastnikow rozlicza sie glownie z goli. Moge te gole i fujara strzelac, maja strzelac. Poprostu. Reszta to kwadratowe jaja.

Lewandowski od 2-3 sezonow strzela sporo bramek na poziomie i Bundesligi i LM. Brozek na poziomie Turcji, Szkocji i II ligi Hiszpanskiej nawet przez moment nie strzelal sporej liczby bramek. Nawet przez moment.

Takie sa fakty.

Oczywiscie ty wolisz te fakty pomijac i twierdzic ze Dortmund to taki magiczny klub z takim magicznym trenerem gdzie byle kolek w napadzie bedzie walil po 20-30 bramek.Metafizyka. Bez udawania, zadnej wazeliny. Wyjdz ze swojej drewnianej mentalnej chatki, nie rob przypalu. Jestes tak zalosny jak Kolton dlaczego nie Barcelona

P.S
Jak mozna usunac konto na forum? Ktos sie orientuje?

gościu nie wydaje mi się, że na forum się obraża, dowartościowałeś się pisać te bzdety? bo jeśli tak to wiedz, że ja mam to w du*ie i nie jest to nic osobistego

aha dobrze, że w reprezentacji jest rozliczany z goli, a pomimo tego, że nie strzela bramek, okazje ma dalej jest faworyzowany i wyżej stawiany niż Milik i reszta, bo przecież Lewandowskiego nie wystawić w jedenastce to media polskie Cię z błotem zmieszają hehe

podniecajcie się nim dalej, ja tylko czekam aż odejdzie z Dortmundu i wybierze taki klub który już nie będzie rozkminiał że spartaczył dwie setki a mecz się skończył 0-0 lub przegrana, zaraz ławka i Robercik z salonów zjedża w dół. Oczywiście nie zyczę mu tego, ale niestety to łamaga
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując