Mario Nh napisał(a):

|
To moje zdanie które zacytowałeś przytoczyłem z przedmeczowej wypowiedzi, wczorajszego meczu z Lazio.
|
Przed meczem

Skąd takie info?
Przed:
Choć wiemy, że w większości meczów byliśmy równorzędnym rywalem, ale punktów i bramek nie mamy. To własnie nasz główny cel na czwartek.
Osiągnąć dobry wynik i zacząć strzelać gole w pucharach
Po:
Dziś nie jest trudno wytłumaczyć porażkę. Byliśmy po prostu zdecydowanie słabsi, nie mieliśmy pomysłu, jak stworzyć sobie sytuacje podbramkowe, choć może ze dwie by się znalazły.
crux.a napisał(a):

|
Jeśli wierzyć relacjom, to Legia nawet nie podjęła walki, rozumiem, że już po raz piąty z rzędu.
|
Wręcz przeciwnie. Bardzo boli ich ta przegrana. Brzyski mówił że bardzo, ale to bardzo chcieli wygrać - zobacz sobie.
http://castrolfan.onet.pl/dogrywka,d...ac-,video.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA