Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2013, 01:03
Cytat:
Dlaczego tego wszystkiego nie zrobili? Na kogo głosowałeś w 2007? Nie na PiS? W takim razie nie zrobili tego przez Ciebie i Tobie podobnych. I również dzięki takim jak Ty mamy od sześciu lat to co mamy.
Fajne podejście do ludzi w stylu: głosuj na PiS cielaku bo jak nie zagłosujesz to jesteś nikim, jesteś wszystkiego winien hehehe
Głosowanie na PiS nie jest niczyim obowiązkiem, tobie się coś pomieszało. To PiS i jego sympatycy mają przekonać ludzi, że warto na nich zagłosować. I tu nie wyskakuj z jakimiś prymitywnymi tekstami, że ktoś jest czegoś winien bo na PiS nie zagłosował. To PiS jest wszystkiego winien bo partaczy sytuację. Zamyka się na jakąkolwiek koalicję z inną partią, przegrywa wybory za wyborami i jest niemal pewne, że w żadnych wyborach nie zdobędą większości głosów.
Także jeśli się odwołujesz do logiki to logicznie rzecz biorąc nie opłaca się głosować na PiS bo skoro nie ma możliwości objęcia władzy większościowej to po co marnować głos? Żebyś później napisał, że Jarek Kaczyński podpisze jakiś nowy traktat sprzedający Polskę bo nie miał wyjścia (był w mniejszości). Śmieszne hehe
Wszyscy źli tylko ja i mój PiS cacy. Żałosne myślenie. Komuchy też myślały, że są fajne, że ą jedyną słuszną opcją, że robią dobrze. Tak samo myślą lewaki. Szkoda, że ty się do tego grona zaliczasz
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.