Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2013, 23:45
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
hehe widzę, że tu fani lewego są i mogą mu hołdy oddawać a teraz zejdźcie na ziemie i podumajcie jaki Lewandowski jest oh ah, co zrobił dla kadry? gó*no,a co zrobił ten o którym w Borussii mówi się najmniej, sadzany jest na ławkę, a śpiewają o nim piosenki na meczach, wiślaku Błaszczykowskim? ciągnie i Borussie i reprezentacje, zapi*rdala za trzech i ma ambicje, a gwiazdorzyna Lewandowski boi się ubrudzić korki

naprawdę Lewy to nie napastnik taki jak go przedstawiają w mediach, jego mecze weryfikują to że jest zwykłym przeciętniakiem. Ile goli zdobył wypracowaną akcją przez siebie? 0

W Borussii naklepał dużo bramek, poza nim nie ma innego napastnika, a taka ciekawostka jest fakt że w tamtym sezonie, bodaj w przedostatniej czy jakiejś na końcu sezonu kolejce Lewandowski nie zagrał, zastapił go Schieber (pokraka co sami przyznacie), wszedł, 2 bramki i co? nagle Messim się stał, Ronaldo? chłopy w Dortmundzie pracują tylko i wyłącznie na napastników, tak było odkąd zespół przejął Kloop, dziękuję za uwagę

jeszcze raz sorki za spam, ale nie mogę słuchać jak ktoś wyróżnia Lewego i naprawdę nie patrze przez pryzmat reprezentacji

wydrukuj, wsadź w ramkę i powieś sobie nad łózkiem
Pomyśleć, że jakby Lewandowski odszedł do BVB z Wisły, to pewnie wychwalałbyś go nad niebiosa... Ot taka polska mentalność.

Gościu zrozum, że nie każdy napastnik potrafi sobie wypracować sytuacje sam. Są pewne typy takich zawodników. Jedni to potrafią (Rooney, Ibrahimović, Ronaldo, Messi), a inni nie i na pewno do tej grupy należy Lewandowski. Kiedyś idealnym przykładem takiego zawodnika był van Nistelrooy, który w swojej karierze (z tego co pamiętam) strzelił jedną bramkę zza pola karnego. I jego też uważasz za słabiaka?

Od razu powiem Ci, że nie jestem jego jakimś wiernym fanem. Ale takie teksty jak Twoje po prostu mnie bawią. Tak samo jak przegięcia typu "dlaczego nie do Barcelony". Jak nie potrafisz kogoś obiektywnie ocenić to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj.

Schieber strzelił dwie bramki pod koniec sezonu? Świetnie szkoda, że przez cały strzelił łącznie 3. Po prostu wyczyn nieprawdopodobny.
Odpowiedz cytując