Cytat:
|
Wiem wiem, prawicowcu obrońco komuchów, takie masz przecież zadanie. Natomiast każde wycieczki w moją stronę będę natychmiastowo kierował do działu penitencjarnego, więc się pilnuj.
|
Ledwo zakończyliśmy rozmowę a już .......isz te swoje głupoty. No żyj w tym swoim świecie i niech ci się spełnią wszystkie marzenia. Tylko tak jak mówię, nie miej później ludziom za złe jak ci będą ubliżać tak jak dzisiejsze pokolenie wkurzone na komuchów czy lemingów. Bo ty już jesteś takim prawicowym komuchem i lemingiem i tylko kwestią przejęcia przez PiS władzy i utrzymania jej przez jakiś czas jest to, że zostaniesz wrogiem narodu (oczywiście słusznie tak jak dzisiejsze lemingi i komuchy).
Ty byś chciał Polski lemingów prawicowych ja bym chciał po prostu Polski prawicowej/narodowej
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.