Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2013, 23:00
Cytat:
Z twoich tekstów wynika, że jesteś oszołomem i lemingiem zarazem, patologiczna krzyżówka. A oczekiwać dymisji Marcinkiewicza usprawiedliwiając rudego może jedynie totalny hipokryta. Gratuluję formy
No ale odnieść się do Marcinkiewicza i tragedii w Katowicach bez łączenia tego ze Smoleńskiem i Tuskami.
Ty masz jakąś pokrętną logikę. To, że PO bardzo złe to usprawiedliwia w twoich oczach PiS bo PiS to tylko zły (bez bardzo).
Zapomnij o Tuskach i weź na tapetę PiS i Marcinkiewicza. Co powiesz na ten temat? Źle zrobił, że się nie podał do dymisji czy dobrze?
A czy ja jestem jakąś tam krzyżówką oszołoma z lemingiem. W twoich oczach mogę być, spoko. Bo mi nie zależy co o mnie myślą tacy ludzie jak ty. Bo dla mnie twoja twórczość w tym temacie jest żałosna. O ile pochwalam jechanie po PO to nie rozumiem jak można ich obwiniać za wszystko a za podobne grzeszki swoich to już nie tykasz. Przecież to śmierdzi dziecinadą.
I jeszcze rozumiem, że taka mentalność Kalego ma jakiś sens w życiu osobistym bo np. wiadomo, że na występki rodziny, kolegów czy swoje patrzy się pod innym kątem niż występki obcych to dla mnie to jest patologia jeśli dochodzi do takiej sytuacji kiedy ktoś za jakąś śmieszną partię polityczną (złodziei i nierobów) nadstawia swój kark, swoje dobre imię.
Zrozum to, Polska się nie zmieni dopóki tacy zacofani umysłowo ludzie jak ty będą stanowili jakąś siłę w tym kraju. Bo co to za zmiana jak zamiast PO będzie rządził PiS i tak jak pisałem dzisiejsze "oszołomy" staną się w przyszłości "lemingami" (to tak bardziej w formie cytatu a nie obrażania kogoś panie moderatorze).
Jak PiS będzie rządził i się wydarzy Smoleńsk bis albo Katowice bis i się nikt do dymisji nie poda to będziesz siedział cicho. Jakim prawem więc teraz masz jakieś problemy?
Ty postępujesz nieetycznie i nielogicznie. Polityką się trzeba interesować bo ona ma wpływ na nasze życie ale ten twój fanatyzm jest pół smieszny pół żałosny. Nie możesz tego zrozumieć?
O te zegarki Nowaka też pewnie kłapałeś a jak jest afera z Hoffmanem (oczywiście niewyjaśniona jeszcze) to już taki skory nie jesteś do rozpisywania się na ten temat.
To wszystko jest bez sensu. Ty nie widzisz tego, że jesteś taki sam jak te lemingi a różni cię od nich tylko to, że oni są za PO czy innymi SLD a ty za PiS. To jest przykre w tej całej szopce.
A politycy się śmieją z was i dzięki wam żyją w tym nędznym finansowo Kraju jak pączki w maśle. Ty się dalej kłóć z lemingami a Macierewicz z Kaczyńskim będą kolejne 20 lat nieudolna opozycją, która oprócz brania kasy z koryta nic nie może zrobić. I w to im graj. Kaska leci a "lemingi" niech się gryzą.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.