FraMat napisał(a):

|
- Lewandowski to jak na razie jedyny piłkarz spośród wymienionych, który rozwijał się prawidłowo w Polsce
|
prawidłowo rozwijał? jak dla mnie gorszej pokraki nie widziałem która została wyniesiona na salony. Lewandowski to taki typ piłkarza który jak patrzysz na jego grę to nie posiada nic, szybkość? drybling? balans? strzał? ch*ja ma, to napastnik na poziomie naszej ligi, w reprezentacji pokazuje czym się różni jego gra od tej w Borussi, bo w Dortmundzie pracują na niego. Nie lubię jak w mediach się nim podniecają, jaki to eksportowy produkt PMS, on tak naprawdę nic nie posiada. Taki Brożek w Borussii nie łudźmy się miałby chyba ze 30 goli...
Porównują Lewandowskiego do najlepszych napastników Europy, mówiąc że to jeden z najlepszych to pokazywanie że zamiast mózgu ma się tik taka. Jak wygląda Robert na tle Messiego, Ibrahimovicia, Falcao, Ronaldo czy Cavaniego? jak miernota bo on w klubie strzeli 3 bramki do pustaka w międzyczasie cztery razy kopiąc się po czole, a sobotnie nagłówki polskiej prasy i mediów obwieszczają go Bogiem
sorki że nie na temat, ale nie mogę słuchać, że Lewandowski jest dobry. Taki Ibra, Falcao nie grają w najlepszych reprezentacjach gdzie koledzy dają im 10 podań do pustaka i strzelają bramki, sami muszą sobie wypracowywać więc pierwszy ma na koncie 49 bramek, drugi 28 i w ich krajach po słabym meczu nie gwizdają na nich, bo to zakazane