raindog napisał(a):

|
Akurat z tą sytuacją na linii sprawa wyglądała tak, że w ostatniej chwili bramkarz uderzył go w nogę, stąd piłka poszła bardziej w prawo. Dziwne, że nikt nie zwraca uwagi na to, że Rafał sam wypracował te sytuację.
|
http://www.youtube.com/watch?v=8B1oR4QRnvc
tu ta akcja.
Raindog ale mi nie chodziło o to by pokazać ze Rafał jest inwalidą etc, tylko ta sytuacja obrazuje cała jego gre.
Jakimś CUDEM gdzieś cos sie odbiło, ktoś kogoś przewrócił coś gdzieś zagrzmiało i był gol.A nie że nawinał jednego, nawinał drugiego i celnie strzelił po oknie.
Rozumiesz?
Imho podanie piłki do Rafała to jak losownie totolotka. Dla mnie piłkarsko od zawsze Rafał to była taka ....eczka która nadrabiałą sprytem niż walką. A walczyć czasem trzeba.Tak jak pytałem kolege wcześniej tak zapytam po raz kolejny : jakimi cechami charakteryzuje sie pilkarz Boguski ? Bo ja szczerze mowiac juz nie wiem na jakiej pozycji on gra. Widziałeś kiedys przerzut, strzał z dystansu badz silne uderzenie? Kiedyś pewnie tak, ale ostatnio czy widziałes? Bo ja nie widziałem podania SILNEGO na 10 metrów, wszystko to takie przepychane ledwo ledwo jakby go miało powietrze przewrócić.
Rafał ma balans, ma spryt....ale to mało jak na piłkarza.No tka, teraz jeszcze dużo biega ....