Wyświetl pojedynczy post
keth
Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2013, 16:35
Tyle że ja widziałem jak oni prowadzili treningi i nie był przesadnie ciężkie. Efekty wiadomo kto miał najlepsze tutaj nie ma sensu wypisywać różnic w grze zespołu. A oceniłem tylko bardzo ogólnie że nie prowadzili bardzo ciężkich treningów i tutaj jest cecha wspólna. nie podjąłem się dokładnej oceny intensywności ich treningów
Cytat:
Petrescu miał problem bp przyszedł po Engelu twórcy teorii "futbol na tak" i wielkim "przyjacielu piłkarzy". Ze swoim profesjonalnym podejściem "żeby mieć wynik trzeba zapieprzać" wyrwał nasze gwiazdki z błogiego letargu. Dodając że ciężko było liczyć, że pozwolą nam wygrać czwarty raz z rzędu, od początku był na straconej pozycji.
ponoć później przez lata te jego książki zalegały w klubie. Cwana menda nie dość że kontrakt miał to jeszcze książki własnemu klubowi sprzedał... a oficjalnie ,,podarował" je kibicom
Cytat:
Trening to nie zamordyzm i nie wolno stawiać obok siebie Engela i Kasperczaka.
Jeszcze raz o zamordyzmie napisałem bo taki był Petrescu nigdzie nie pisałem że jest niezbędny do dobrego i ciężkiego treningu, nie każdy trener nadaje się na takiego zamordyste, nie znaczy to jednak odrazu że nie ma posłuchu w szatni ani ciężkich treningów.
jeśli chodzi o ich efekty pracy w Wiśle i ogólny warsztat to tak różnica aż nazbyt widoczna.
Cytat:
Ze swoim profesjonalnym podejściem "żeby mieć wynik trzeba zapieprzać"
Widać też gdzie go to zaprowadziło, szkoda że tak się to wszystko u nas potoczyło gdyby w tym okresie Cupiał zachował zimną krew i wsparł Dana to... a zresztą nie będe tak gdybał bo tylko się w....ie
Ostatnio edytowane przez keth : 26.11.2013 o godz. 16:50.
Odpowiedz cytując