Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2013, 14:39
Cytat:
Ty za to wolisz popuścić po nogach niż zauważyć NIEPORÓWNYWALNOŚĆ "grzechów pisu" wyszukiwanych skwapliwie przez komuszą propagandę z instytucjonalną dezorganizacją Polski uprawianą przez POwców już od sześciu lat. Choćbyś się kolego Jaroo1 zapluł rzeczywistości nie zmienisz. Możesz oczywiście udawać, że jej nie dostrzegasz, ale to nie ci którzy ją dostrzegają są idiotami.
Problem polega na tym, że to co ja pisze o obie ma odzwierciedlenie w rzeczywistości a to co ty piszesz o mnie to twój bełkot.
Nigdzie nie znajdziesz wpisu, w którym popieram PO, bronię PO itp Za to wyżej jak ktoś się dojebał do Hoffmana to go bronisz przytaczając przykłady PO, Śmieszne. I ja właśnie o tym pisze, że to jest żałosne. Ta podwójna moralność.
Dobrze wiemy, że gdyby zamiast Hoffmana wstawić tutaj nazwisko np Niesiołowski czy inny PeOwiec to byś się spuścił bo odkryłeś wielką aferę.

Cytat:
Może ty wyjaśnisz kto i na jaką kwotę został okradziony?
Ja nigdzie nie pisałem takich rzeczy i w tej sprawie to jest dla mnie nieistotne. Tu się liczy sam fakt, że gościu dostaje kilkadziesiąt tysięcy i to ukrywa przed państwem. Nie dość, że żyją za nasze, tworzą s....ysyńskie prawo to jeszcze sami oszukują, kradną, nie przestrzegają tego prawa.

shaggy - to samo co do drozdza. Pokaż mi gdzie ja bronię PO.

Widzicie. Ja chcę Polski wielkiej. Mam swój światopogląd, dla mnie Polska idealna to Polska gdzie ludzi się wychowuje na patriotów, gdzie szanujemy siebie jako Polaków, gdzie nie dajemy się lewicowej propagandzie (antyklerykałom, homopropagandzie), Polska silna a nie przydupas Unii itd.
I mnie nie obchodzi czy taką Polską będzie rządził Kaczyński czy Korwin. Dla mnie jest ważne żeby były spełnione moje oczekiwania - w dużej mierze te związane z ideowością bo z ekonomią wiadomo jak jest, na wiele rzeczy nie mamy wpływu i ciężko jest z pozycji bankruta stać się bogaczem.
A dla was odnoszę wrażenie, że chcecie kolesiostwa w Państwie. Bo jak swój to co tam, niech te kilkadziesiąt tysięcy mu ktoś przeleje na konto, niech ma. Ale jak wróg to nawet jak mu ktoś tysiąc przeleje to trzeba go dojechać.
Za takie państwo to ja dziękuje. Kiście się w tym swoim bagnie i powtórzy się casus komunizmu. Bo jutro dojdą do władzy takie osoby jak wy i zaczną robić swoje układy, interesiki dojdą do władzy nieodpowiednie osoby związane z narodowcami i zaczną mordować na lewo i prawo pedałów czy innych anarchistów a za kilka/kilkadziesiąt lat jak historia znowu zatoczy koło to władzę przejmie inne "PO" albo lewica i się zacznie wszystko od nowa. Od nowa robienie interesów i układów tylko tym razem dla swoich ludzi, czy też mordowanie prawicy/narodowców.
Trochę z tym mordowaniem wybiegłem bardzo do przodu ale myślę, że takie coś jest realne. Wszak jest tyle bezsensownej agresji w ludziach, że jak to tak dalej będzie postępowało to kto wie. Przypominam, że w Grecji są mordowani członkowie Złotego Świtu a w Polsce często osoby z opozycji nie wytrzymują napięcia życiowego i lubią popełnić samobójstwo.
Ja nie chcę takie Polski gdzie Tusk zostanie zamieniony na Kaczyńskiego, gdzie zamienią Niesiołowskiego na Macierewicza, obsadzą stołki po swojemu i będą kręcić lody dla siebie i gnoić opozycję w postaci PO czy SLD. Bo to wale nie jest zmiana na lepsze. Nie mówię, że PiS jest takie sam jak PO, bardziej tutaj winię takich ludzi jak drozd czyli zaślepionych na punkcie PiSu, którzy im wybaczą wszystko a rywalom nie przepuszczą nic. To jest właśnie problem Polski. Dopóki ty człowieku nie zrozumiesz, że w tym wszystkim najważniejszy jesteś ty, twoje dobro a nie jakiś Kaczyński czy inny Hoffman to Polska i ty sam będziecie w czarnej dupie. Bo jesteś na takim etapie że byś dał sobie rękę a może i głowę uciąć za swoich idoli a oni są takimi samymi ....ami jak ci z PO.
Także przemyśl to co mówisz bo nie można jebać PO i przymykać oko na swoich bo mniej ukradli czy mniej oszukali.
Ja np dużą nadzieję pokładam w Ruchu Narodowym ale jak widzę co tam się dzieje na ten moment to już jest nieciekawie i to dobrze nie wróży. Jak wyciekły te teksty Holochera z pejsbooka to mi wstyd było za tego człowieka. I dlatego, że szanuje siebie to nigdy nie zaufam żadnemu politykeirowi bo nie znam tych ludzi a nawet jakbym znał to nigdy nie mam pewności czy oni postępują szczerze i czy kiedyś w przyszłości nie zbłądzą. A drozd, drozd klapki na oczy i jazda, kto z PiSu to wielki brat - no chyba, że wystąpi do jakieś solidarnej Polski to już jest głupcem, kto przeciw to śmiertelny wróg. Żałosne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.