|
Błaha sprawa w porównaniu do ujawnionych ostatnio przekrętów... Myślałem, że potrafisz czytać i nie trzeba Ci wszystkiego dosłownie tłumaczyć. Czy pieniądze śmierdzą czy nie to raczej nie Tobie będzie dane oceniać. Zastanów się lepiej, dlaczego dawno temu "zbadane" oświadczenia i przelewy wychodzą na jaw właśnie teraz. Jak Ci już napisałem, jeśli Hoffman ma coś za uszami wyleci, tak to powinno chyba wyglądać - prawda?
ps. Twoje ostatnie zdanie - powtarzasz je na każdym kroku. Szkoda tylko, że głosu nie zabierasz nigdy, gdy sprawy dotyczą np. PO (a są to prawdziwe afery a nie pierdoły jak w przypadku Hoffmana).
ps2. Odpowiesz kto i co komu "zajebał"?
edit:
Zbigniew Girzyński w Radiu ZET wyjaśniał, na czym polega sprawa pożyczki dla Adama Hofmana, za którą CBA skierowało sprawę do prokuratury. – Chodzi o niezapłacenie podatku od czynności cywilnoprawnej w wysokości ok. 1200 złotych. Nawet gdyby chciano go ukarać maksymalną sankcją prawną, to byłaby grzywna do 3 tys. złotych – wyjaśniał Zbigniew Girzyński w Radiu ZET.
Dodał też, że podatek od czynności cywilnoprawnych to „podatek, o którym prawie nikt nie wie w Polsce i nie płaci go ok. 98 procent ludzi.” - Mam nadzieję, że szybko zapłaci i wyjaśni sprawę – stwierdził Girzyński.
Tu masz próbę pobieżnego wyjaśnienia sprawy - fakt, wydaje się, że afera będzie grubsza niż ta o dorsza! Wcale nie twierdzę, że powyższe słowa muszą odpowiadać prawdzie - wstrzymałbym się jednak na Twoim miejscu od słów o "śmierdzących" pieniądzach bo możesz wyjść na głupka.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 26.11.2013 o godz. 11:18.
|