serek.c2 napisał(a):

Wchodzę na forum, widzę w hyde parku post AS-a więc pewny jestem, że będzie o "przelewach". Nie pomyliłem się...
Jak zwykle - nie odzywał się, gdy wychodzą na jaw prawdziwe "przewały" w tym państwie ale o tak błahej w istocie sprawie (żeby chociaż do końca wyjaśnionej, ze wskazaniem winnego) klepie w klawiaturę pierwszy. Poczekaj może, aż postawią Hoffmanowi jakieś zarzuty (jeśli w ogóle postawią), bo jak na razie wiemy jedynie, że dostał na konto jakieś przelewy... Jeśli Hoffman coś przeskrobał to PiS wywali go zapewne na zbity pysk. I takie są standardy PiS-u (a jak wyglądają standardy PO w podobnych sytuacjach - mógłbyś przytoczyć?).
ps. kto komu i co "zajebał"?
|
Nie no jakby sprawa dotyczyła kogoś z PO ,to w tym topicu też by była cisza co nie ? Zaraz by się wszyscy zlecieli z linkami z Pisowskich gadzinówek ,że ogromna afera itd.
Zastrzegłem ,że to dopiero informacje prasowe, ale jeśli to prawda ,to oznacza ,że koleś który był w spółkach nadzorczych za czasów rządów PIS w tym KGHM (gdzie pracowała żona Hofmana) wysyła na prywatne konto Hofmana 100 tyś zł , których on nie umieszcza w oświadczeniu majątkowym. Czyli widać ,ze te pieniądze śmierdzą , są z jakiegoś nieuczciwego powodu przelane ,pewnie z jakiegoś krętactwa. Także jeśli dla ciebie to błaha sprawa to gratuluje samopoczucia. Mnie takie informacje uświadczają ,ze ci wszyscy politycy ,bez względu an szyld , to banda złodziei ,która oprócz ogromnych apanaży jakie dostają ,jeszcze na lewo i prawo szukają okazji ,żeby coś zajebać.