Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2013, 03:06
milosz napisał(a):Wyświetl post
Nie do mnie, ale skomentuę to, bo oznaczałoby że ..Zieńczyk był słabszy od Boguskiego, a zwłaszcza niby słabszy był Marcelo .., skoro są tacy co twierdzą że Boguski dawał nam MP w większym stopniu niż oni (statystyki to nie wszystko..), ech nie ma to jak kibicowska mitomania. Prawda jest dość smutna, do póki w takiej formie ten piłkarz będzie w 11-tce wyjściowe, do póty będziemy w kryzysie kadrowym, jak teraz.
Jeśli byś porównywał Boguskiego przed wejściem tego chama borysiuka z Zieńczukiem to śmiem twierdzić, że Rafał był w szczytowej formie dużo lepszym piłkarzem.

Rafał być może nigdy nie wróci do tego co grał przed kontuzją, ale szacunek się mu należy. Poza tym podejrzewam, że chłopak dużo więcej pokazuje na treningach niż w meczach, bo zaufaniem trenerów cieszy niezmiennie od dłuższego czasu. Może jakaś blokada psychiczna? Bo ostatnio dużo nagonki na niego było. Z resztą parę razy miał ogromnego pecha w tym sezonie bo powinien mieć już ze 2-3 bramki i parę ładnych asyst. Na pewno jest w tym momencie bardziej produktywny niż Małecki i Sarki razem wzięci.

Ja trzymam za niego kciuki - pamiętam również, że jak był w formie to był to jeden z najlepszych (a wg mnie najlepszy) cofnięty napastnik w Polsce swojego czasu. Teraz to cień tego piłkarza, ale patrząc na Gargułę, można mieć nadzieję na lepszą grę Rafała. A szczególnie jeśli jednemu i drugiemu zaglądnąć w metrykę.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.11.2013 o godz. 03:09.
Odpowiedz cytując