Drozd napisał(a):

|
Nie jestem pewien ale akurat Boguski nie przyczynił się do tych niechlubnych występów z racji na kontuzje, natomiast w meczu z Barceloną chyba grał?
|
Fakt. Mój błąd. W tym spotkaniu nie mogliśmy liczyć na umiejętności Rafała. Całe szczęście w meczu z Karabachem już grał.
Także daruj sobie jakieś teksty typu dzięki Boguskiemu zdobyliśmy MP albo wygraliśmy z Barceloną. Chwała mu za to ale to już PRZESZŁOŚĆ. Jak mamy wystawiać zawodników za zasługi, to lepiej wystawiajmy drużynę oldbojów.
A z tym tekstem, że niby Boguskiego krytykują fani Małeckiego wg, których Rafał blokuje mu miejsce to już pojechałeś po całości, bo akurat Małecki to ma tu chyba jeszcze mniej sympatyków na tym forum niż Boguski. Nie widać tego tylko dlatego, że Mały siedzi na ławie.
Żeby była jasność, to ja osobiście Boguskiego szanuje jak każdego piłkarza Wisły i niech zostanie królem strzelców ale błagam nie popadajmy ze skrajności w skrajność... Rafał gra bo inni grają jeszcze gorzej ale nazywanie go architektem zwycięstw czy też osobą dzięki której gromadzimy punkty to już absurd.